Dag 10 Mijnleven

Vanmiddag oppasmiddag.Oma haald Tess om 14.15u van school. Als onze ogen elkaar treffen, dat gevoel is GOUD. Onderweg is de nood erg hoog, dat wordt een bezoekje bij Mc.Donalds. Toilet bezocht en dat wordt beloond.  Terwijl jij speelt besteld Oma een Happy Meal. 'Wat is dat, oma?' ' Dat zie je zó als bestelling nr 24 klaar is. De Happy Meal hebben we gedeeld met elkaar. Klein mini zakje friet, mayo, appelap, 4 kipnugguts en de mini Barbie voor Tess en snacktomaatjes voor oma.  Gezellig dat was hét. Thuis heb je met Opa Leeuw kwartet gedaan en Memory,  dik gewonnen en zeker ook verdiend. 17 setjes en opa maar 7. Én dat met 4 jaar! Ome Laymon heeft je thuis gebracht. Vliegt veel te snel voorbij!
Gistermiddag woensdag 13 maart, oppasmiddag. Oma haald Tess om 14.15u van school. Als onze ogen elkaar treffen, dat geluksgevoel is GOUD. Onderweg is de nood erg hoog, dat wordt een bezoekje bij Mc.Donalds. Toilet bezocht en nu we er toch zijn…..kan er nog wel wat gezelligs bij.
Terwijl jij speelt besteld Oma een Happy Meal. ‘Wat is dat, oma?’ ‘ Dat zie je zó wel als bestelling nr 24 klaar is. De Happy Meal hebben we gedeeld met elkaar. Klein mini zakje friet, mayo, appelsap, 4 kipnugguts en de mini Barbie voor Tess en snacktomaatjes voor oma. Oma heeft merendeel van de happy meal gegeten en Tess gespeeld. Zij kreeg nog een gratis ijsje van een medewerkster, zó lief. 
Gezellig dat was hét zeker. Tess houdt wel van verrassingen.  Thuis heb je met Opa Leeuw kinder kwartet gedaan en Memory gespeeld, dik verloren die Opa en zonder moeite, dus Tess heeft de ereplek op tafel  verdiend voor de foto. 17 setjes gevonden en opa maar 7. Én dat met haar 4 jaar!
Oom Laymon heeft je thuis gebracht na het avondeten.
Vliegt veel te snel voorbij!2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.