#75 van #365 kunstwerkjes

Vandaag even een ‘makkelijke’. Ik ben van plan om zaterdag of zondag samen met manlief de -Emo-mand-  door te nemen en samen te kijken wat blijft en gaat. Dan hebben we wat meer de tijd.

Vandaag deze 3 potjes en nog wat frutsels erin. Gemaakt door de kids, en van beide kinderen hebben we nu nog 1 iets vergelijkbaars. Van hen mag dit weg. Het gaat naar de glasbak, morgen met de boodschappen.

Verder ben ik ‘druk in het hoofd’. Ik sliep gister pas na half 3 ’s nachts:
Mijn moeder heeft gister haar pols gebroken, soort solidariteit met onze jongste. Ze kregen het niet gezet in het ziekenhuis en het zal binnenkort waarschijnlijk operatief gezet worden.

Verder gisteravond overleg gehad tussen ons volleybalteam en (afgevaardigde van) de technische commissie ivm (waarschijnlijke) promotie en visie van de club hierop, omdat we (waarschijnlijk) kampioen gaan worden. Niet een reactie waar ik (en mijn medespelers) meteen warm en enthousiast van word, maar die ik wel begrijp. En dan de volgende vraag: wat betekent dit voor mij en mijn medespelers? Want het is niet concreet gemaakt. Ook begrijpelijk, maar het levert op dit moment alleen maar vragen op. Misschien niet handig met nog 3 wedstrijden te gaan…

En op de valreep van gisteravond kreeg ik nog een bericht per mail wat ook denk-werk opleverde.

En nu de dag maar doorkomen…
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.