Dag 11 en 12 Mijnleven

Dag 11, Donderdag 14 maart een dag heerlijk werken op 2 locaties van Amarant en met dit weer van wind en regen maakt dat ook op dag 12, vrijdag 15 maart een werkochtend op 2 plekken, een boodschap en dan 'HOME sweet HOME'  weekend. Proost met heerlijk blond biertje drink ik een weekendborrel met manlief! Fijn weekend allemaal.
Dag 11, Donderdag 14 maart een dag heerlijk werken op 2 locaties van Amarant en met dit weer van wind en regen maakt dat op vrijdag 15 maart, dag 12, een werkochtend op 2 plekken, een boodschap en dan ‘HOME sweet HOME’ weekend. Proost met een heerlijk blond pruimen biertje drink ik deze vrijdagmiddagborrel. Een weekendborrel met manlief! Fijn weekend allemaal.

vrijdag 15 maart
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.