Alle zegen komt van boven 224/365

Behalve de vele regen, kwam er ook veel goeds deze week. Ik noem het kadootjes van het universum

Ik won eerder een tarot legging, deze kreeg ik deze week uitgeschreven en vas heel bijzonder voor mij.

Op mijn werk heb ik een sauna bon gewonnen, ik verband met de week van zorg en welzijn. Hier ga ik weer een ander blij mee maken.

Ook werd ik gebeld door de instelling waar ik per april ga werken. Of ik interesse heb in nog eens acht uur erbij. Dit betekent dat ik ontslag kan nemen op m’n huidige werk. Natuurlijk zei ik ja en is inmiddels alles geregeld.

Lief heeft een goede advocaat getroffen en is een stuk minder gespannen.

Samen gaan we mee met de flow van we zullen wel zien. Eerst eens weekend vieren!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.