Dag 15 Mijnleven

Na een dagje kuisen is het heerlijk om in een goed boek te verdwijnen! Muren van glas, een sensueel liefdesverhaal vol zinderende erotiek. Ofwel het Nederlands antwoord op 50 tinten van Marique Maas, zij is een pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Het eerste deel; De ontmoeting
Na een dagje kuisen is het heerlijk om in een goed boek te verdwijnen! Muren van glas, een sensueel liefdesverhaal vol zinderende erotiek. Ofwel het Nederlands antwoord op 50 tinten van Marique Maas, zij is een pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Het eerste deel; De ontmoeting0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.