#80 van #365 Lampjes

Woensdag:

De dag van het stemmen voor de Provinciale Staten en Waterschap. Op de terugweg van het stemmen komen we een buurTvrouw tegen met haar hond, in het donker. En we hadden het over lampjes tijdens het wandelen. Ze gaf aan dat de lampjes van de Action er niet meer waren. Ik zei: ik heb ze nog liggen, doe ze wel in de brievenbus voor je. Thuis opgezocht. Ze liggen nog heel even op de tafel, breng ze straks langs, maar ze zijn voor jou, Anja!

Ik had ze ooit gekocht voor op mn paard met buitenritten, maar nooit gebruikt!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.