#82 van #365 typemachine

Vrijdag, vandaag

Gekocht van Marktplaats omdat ik teksten leuk vindt die getyped zijn met een oude machine. Omdat ie zo leuk knal oranje is. Om er foto’s van te maken.

Ik ben te lui om m zelf weer op marktplaats te zetten, maar hij mag wel weg. Ondertussen heb ik nog een typemachine, namelijk een die van mijn opa is geweest. Gekregen van mijn vader: daar stond ie ook maar te niksen. Die van mijn opa is een stuk neutraler, bescheidener. Maar die is van mijn opa geweest en dat is me veel meer waard!

Naar de kringloop met dit oranje gevaarte!

2017-11-16-18-15-28 (1)

PS. gister weer gevolleyballed en gewonnen. Nog 2 wedstrijden spelen, bijna kampioen. We moeten nog 5 punten halen in 2 wedstrijden (van de max 10 punten) en dan zijn we kampioen!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.