#86 van #365 autostoeltje

Dinsdag:

Dit soort dingen dus. Ondertussen zijn onze meiden hartstikke lang en hebben we deze niet meer nodig. We hadden er altijd 2. De andere is blijkbaar al weggegaan? of ligt ergens anders? Deze lag bovenin in de grote linnenkast (vakken)

En hadden we afgelopen zomer niet een keer stoeltjes geleend omdat we op stap gingen met neefje en nichtje? We hadden er zelf blijkbaar ook nog 1

Dinsdag lange dag in Amsterdam, rond negen uur thuis. Lekker even in bad gegaan.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.