#89 tm #95 van #365

Mijn project loopt nog steeds volgens schema, mocht je het je afvragen 😉 Maar de weken zijn zo druk dat het al 2 weken geleden is dat ik de site heb bij gewerkt. Nu weer even een momentje om dit te doen. Ik kies er nu alleen even voor om meerdere dagen in 1 bericht te zetten.

In de overzichtsfoto zie je alles bij elkaar voor de kringloop van de maand maart. Alles weer verdwenen uit mijn huis! Dit heb ik weg gebracht op dag #89 Wat die dag ook is weggegaan:

dag 89

Deze lampjes liggen nog in ons huis, maar zijn van een afzuigkap die we al lang niet meer hebben. Aju! Deze vrijdag ben ik naar de kapper geweest, heb ik s middags de jongste thuis gehad (net het gips av haar pols) en heb ik dus alles naar de kringloop gebracht. Verder cadeautje en gebakjes ophalen voor oudste en training geven (2 uur)

Dag #90

Oudste had wedstrijden en s middags haar kinderfeestje (naar de film) ook weer drukke dag, maar zeker ook gezellig.
Tussen de bedrijven door de studieboeken én CDś achter het schot weggehaald en allemaal uitgezocht, samen met manlief. Een deel in de papierkliko:

20190331_143652

En een deel zal naar de kringloop gaan aan het einde van deze maand:

#90.2

Het schot aan 1 kant van ons huis (eigenlijk 2 schotten) is nu helemaal leeg op 1 paar extra gordijnen voor een slaapkamer na.

Dag #91

Klok verzet, 2 uur training geven. Hierna was en opruimen. We zijn ook nog even bij de Vreugdehoeve geweest. Met het wegdoen van de CD”s achter het schot, waren er ook nog een paar die we wilden houden. Deze wilde ik in de lade doen bij de andere. Alleen ging dit niet meer passen, dus in de la gekeken wat weg mocht. Dat werd deze stapel met vooral kinder CD’s waar onze dochters zich ondertussen te groot voor voelen -> kringloop

20190403_144305

Dag #92

Drukke dag op het werk. Doordat een aantal studieboeken mochten blijven ook eea weggedaan bij de studeerplek. Paar boeken en 2 agenda’s (agendaś kliko, boeken kringloop):

20190403_143805

Dag #93

En weer een drukke dag op het werk. Met daarna onze kampioenswedstrijd! We zijn kampioen geworden!!! Super leuk met taart, kampioensshirts, champagne onder de douche en heel veel bitterballen! Super tof! Vandaag weggedaan: een opstapje van de IKEA. Eerder gebruikt voor de kids voor het tandenpoetsen, maar onze dames zijn zó lang: weg ermee! Volgens mij heb ik ergens er nóg 1 liggen. Maar die kom ik dan nog wel tegen 😉

20190331_154432

Dag #94

Piano les, vriendin op bezoek én daarna werken. Drukke ochtend! Daarna rustige middag met de kids. geen idee wat ik verder nog heb gedaan die dag. Bijkomen denk ik. Qua project wilde ik de badkamer opruimen. Onderstaande heb ik weggegooid. Ik had ook nog een speeltje voor in bad erbij liggen, en een ‘Puff’ maar die laatste 2 mochten van mijn jongste dochter niet weg. Beetje magertjes zo, maar hé. op andere dagen gaat t met bakken eruit 😉

20190403_184348

Dag #95

Extra werken, de hele dag in Amsterdam en Utrecht. S avonds moe, maar toch getraind. In onze kampioensshirts, uiteraard! Vandaag deze laarzen weggedaan. Ik vind ze eigenlijk heel leuk, zijn lekker warm in de winter. Er is alleen 1 groot probleem: als ik ze aanheb word ik zo statisch! Dan krijg ik de hele dag door schokken van auto’s, deuren en apparaten. Heel irritant!

20190405_141740

 

Hiermee is mijn eerste week achterstand weer weggewerkt. Nu snel verder met afgelopen week!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.