#96 tm #102

Dag #96 

Vrijdag: s ochtend bij een vriendin op bezoek geweest. Was weer hard nodig, we hadden elkaar alweer te lang niet gezien en gesproken. Onderstaand tasje weggedaan (kringloop). Was redelijk aan de prijs, maar ik gebruik m nooit. En daarnaast vind ik het niet leuk dat een aantal van de ‘sliertjes’ zijn afgebroken.

20190405_141922 (1)

Dag #97

Zaterdag: een enigszins relaxte dag. Lekker uitslapen, boodschapjes. S middags gingen de meiden ballenrollen bij Regio Zwolle Volleybal. Vandaag dit dekbed weggedaan. Leg ik altijd over mn normale dekbed wanneer het koud is. Maar wordt tijd om daar iets anders voor te bedenken. Dit dekbedje is synthetisch en heel oud en pluizig -> kringloop. En misschien gooien zij m dan wel weg. Van mn jongste dochter een ‘sterrendeken’ gekregen om zo lang te gebruiken. Lief van haar!

20190406_195453

Dag #98

Zondag: s ochtends eerst weer 2 uur training gegeven. In mijn tas zaten nog oude volleybalschoenen. Hakken binnenin kapot en weinig tot geen demping meer. Én ik heb nóg 2 paar die een stuk beter zijn dan deze. Deze zijn de prullenbak in gegaan. Verder genoten van het mooie weer. Kids in de tuin, wij ook. IJsjes, bloemetjes. Fijn hoor!

20190407_112352

Dag #99

Maandag: weer lekker werken. Ook s avonds nog gewerkt (thuis). Met dank aan het mooie weer maar eens de tuin ingedoken voor het opruimen. Kunnen wel wat ‘puin’ gaan ruimen zo na de winter. Niet alles netjes opgeruimd voor de winter, maar sommige spullen buiten laten staan. Onderstaand glaswerk heeft het niet gehaald en is stuk gevroren deze winter. Ik verbaas me dat sommig glaswerk kapot is, maar zeker niet alles. Heb onderstaande in de container gegooid.

20190407_121713

Dag #100

JOEHOEEE!! dag 100! En ik heb er ook al 1/4 van het project op zitten (Dag 91). Feestje! Nou niet helemaal. Gewoon een werkdag en s avonds wedstrijd. We hebben qua uitslag onze slechtste wedstrijd gespeeld van dit seizoen (3-1 verloren) maar wel een leuke pot (1 set werd 37- 35).  En prima. We waren toch al kampioen! Verder in de tuin en de box voor de tuinkussens opgeruimd. Dat wat er nu nog in ligt gaat weg. Oh, dáár was het andere gordijndeel (Waarom??? ligt het daar?) Ik ga de box gebruiken om spullen die weg gaan te ‘verzamelen’, zodat ze in 1 x naar de ‘Rova’ (Vuilstort) gebracht kunnen worden. (zoals ik de kringloop spullen verzamel op de logeerkamer). Dit zit er nu nog in en gaat dus weg:

20190410_180740

En even resumerend: tot nu toe gaat het prima met wegdoen en vind ik het alleen maar fijn! Ik merk dat mijn huis rustiger wordt en dat ik blij ben met de spullen die om mij heen staan. Naast het wegdoen zet ik ook steeds meer spullen bij elkaar, ipv dat dingen op wel 6 verschillende plekken door het huis heen staan. Als ik zo door ga, kan ik ergens in de laatste maanden van mijn project vast een kast wegdoen! Wanneer mensen vragen of ik ‘iets’ wil hebben dan zeg ik bijna altijd “nee”. Al heeft Robert van zijn vader van de week een elektrische tuinschaar gekregen (daar hadden we het net over gehad, dat dit handig zou zijn) en 2 ligstoelen voor in de tuin (Daar ben ik ook blij mee!).

Het  scheelt ook in het aanschaffen van dingen. Dit gaat meer met beleid. Beter over de dingen nadenken ipv impulsieve aankopen. Sparen gaat hierdoor ook goed, want het scheelt ook gewoon in de portemonnee! Ik maak me nog steeds geen zorgen over het behalen van mijn project. Ik zie nog steeds genoeg liggen wat tzt mag verdwijnen! Al besef ik me wel, dat op een gegeven moment het tempo er ook wel wat uit zal gaan. Het gaan nu soms met 30 cds  of boeken tegelijk per dag. Dat zal straks wel heel anders worden.

 

Dag #101

Woensdag: thuiswerken en s middags met de meiden thuis. Helpen met huiswerk en ik moet bekennen dat ik een dutje op de bank, in het zonnetje heb gedaan. Had ik even nodig! Vandaag gaat dit setje weg. Redelijk vergaan zo in de winter. Jammer maar helaas. Niet in de (bovenstaande) bak gedaan, maar gewoon in de container weggegooid.

20190410_180757

Dag #102

Donderdag: Vandaag! Ik ben weer ‘bij’ hier op de site. Fijn hoor. Piano les, beetje werk en wat acties voor mezelf. Dat staat op het programma. Maar de tijd vliegt alweer. Nog even en de kids komen weer terug uit school! Vanavond uit eten met mijn volleybalteam. Zo hollen we vrolijk door het leven 😉 Ik merk dat ik toe ben aan weer wat rust, en dat komt vanzelf: ik heb mijn laatste wedstrijd gespeeld en zaterdag heeft de oudste haar laatste wedstrijden en de jongste gaat kijken bij de laatste wedstrijden van haar team. Hierna zijn er nog wel wat toernooien, maar wordt alles wel iets rustiger. En volgende week nog en dan is het (voor de kids, én de volleybal) alweer meivakantie.

Vandaag doe ik weg voerbakje vogels én uitgebloeide heideplantje:

20190411_134301

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.