Het komt zoals het komt. 227/365

het is al bijna Pasen. Vanavond  is de Passion in de stad, al weken zijn de acteurs al aan het repeteren en wordt er hard gewerkt om alles gereed te hebben. Ik heel veel instellingen en kerken kan je komen kijken, samen met anderen. Het thema is niet voor niets : Je bent niet alleen. Omdat het niet te doen is om vandaag de stad in te komen en ik niet hou van massa, blijf ik thuis en neem het op. Morgen vroeg weer werken, ik kijk op een ander moment.

Tweede paasdag werk ik voor het laatst bij de ene instelling. Toch wel dubbel, de mensen zal ik zeker gaan missen. Het nieuwe werk, de andere instelling bevalt goed. het is als alle puzzel stukjes in elkaar vallen. Dit is de goede plek! Natuurlijk wennen, voelt goed en ik wordt er blij van.

Het leven zonder facebook bevalt ook prima, al gebruik ik nog wel instagram. Dagelijks ben ik creatief bezig en dat geeft enorm veel energie. Het lukt nog steeds niet om hier elke dag te schrijven, dat heb ik inmiddels los gelaten. Het komt, zoals het komt. Daar ben ik nu wel achter gekomen!

 




2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.