Dag 40 Mijnleven

Feestje?! Bakker!
Bij Bakker kun je ook terecht voor het geven van een feest of partij. Dus ga je binnenkort trouwen, wordt je vader 50 of organiseer je een surpriseparty voor je beste vriend? Kom dan eens bij Bakker kijken want we hebben de ruimte om jou, je familie en vrienden een fantastische avond te geven.
Zo kun je het helemaal besloten houden in onze zaal, een avond chillen in onze binnentuin of met je vrienden een stukje van de kroeg claimen!
Café Bakker in Tilburg

20190419_053530
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.