#103 tm #111 van #365

Site-bijwerk-time!!

Dag 103:

Vrijdag: koningsspelen!! In het Olympisch Stadion gewerkt, hartstikke leuk. S middags moe, training geven was qua energie een opgave, maar als ik dan eenmaal bezig ben, vind ik het super leuk. Hierna eten en TV kijken met de meiden en manlief. Ik heb onderstaand kaarten-spaar-spel-actie-ding weggedaan. Lag op een kast op zolder. Hier lag nog meer, dat heb ik opgeruimd, maar niet weggedaan. -> enkeltje kringloop

20190412_154129

Dag 104:

Zaterdag: Laatste competitie ronde. 2 van 3 teams die ik train zijn kampioen geworden, het derde team is tweede geworden. Trots op al mijn toppertjes! Niet fit, in de sporthal rondgelopen. Onze oudste deed nog mee bij een wedstrijd van de C’s. Hierna naar huis en boodschappen enzo doen. Oh zo moe! ’s Middags kaarten uitgezocht. Ik heb een zak met kaarten: voornamelijk allemaal geboorte kaartjes en een aantal overlijdens kaarten. Ik heb alle geboortedata opgeschreven en heel veel kaarten weggedaan. Wél heb ik er ook een aantal gehouden (van heel goede vrienden en van neefjes/ nichtjes): deze komen op de wall of fame en liggen nu dus in de verzamelbak te wachten. Onderstaande op de foto is weggegaan. PS. Sorry als je jouw kaart ziet liggen…

20190414_140851

Dag 105:

Zondag: ik voel het al bij het opstaan: dit is niet goed. Maar ik moet training geven. Ik vraag mijn assistenten om extra te helpen: dat doen ze super! Ik val 2 keer bijna flauw en heb af en toe koorts. Voorlopig even de laatste training, volgende vrijdag is goede vrijdag en daarna is het 2 weken (voor de zondag geldt 3 x) geen training. s Middag hangen en niksen. Op de bank liggen. Oudste dochter verveelt zich (heeft ze nooit last van) en heeft s avonds ook koorts. Vandaag dit haakje weggedaan. Gekocht voor op zolder voor een handdoek, maar nog steeds niet opgehangen en waar het schroefje is weet ik ook niet -> kringloop!

20190415_111147

Dag 106:

Maandag: samen ziek zijn en slapen en niets doen. En vooral: mijn lijf doet zoń pijn! (Spierpijn) Deze deken mag wel weg. Ligt ‘in het zicht’ op onze slaapkamer en gebruik m nooit. -> kringloop

20190415_111156

Dag 107:

Dinsdag: samen ziek zijn en slapen en niets doen. Vanaf de bank zag ik onderstaande afstandsbedieningen liggen en deze zijn van oude apparaten die we niet meer hebben. -> kringloop

20190416_181036

Dag 108:

Woensdag: samen ziek zijn en slapen en niets doen. Alleen heeft dochter lief haar praktijk van het fietsexamen. Ze gaat niet naar school, maar alleen meedoen aan de fietstocht. Haar motivatie is omdat ze het anders volgend jaar moet doen en dan moet ze samen met haar zusje. Dit vindt ze beschamend. Total loss komt ze met tranen in haar ogen thuis. 2 keer had ze willen opgeven, maar ze heeft toch doorgezet. Knapperd! In de middag begin ik wat op te knappen. Tegenwoordig ga ik elke 6 weken naar de kapper, maar er was een tijd dat ik zelf mijn haar kleurde. Maar deze spullen mogen nu wel weg. -> kringloop

20190415_111201

Dag 109:

Donderdag: Ik meld me weer beter maar heb met name in de ochtend nog totaal geen puf. Samen met dochterlief op de bank. Op school hoor ik dat onze oudste het fietsexamen heeft gehaald. S middags bak ik minipizza’s voor de paasviering op school. Tjonge ik ben weer in beweging! Oudste gaat ook naar de viering, is ook langzaam een beetje aan het opknappen. Na de viering kijken we met zn allen naar de Passion. Daarna nog even naar de kantine geweest om samen met mijn teamgenootjes een drankje te doen. Meetrainen durfde ik niet aan. Slippers mogen weg, hebben de hele winter in de tuin gelegen.

20190419_151638

Dag 110:

Vrijdag: Kids zijn vrij, manlief aan het werk. Naar de IKEA geweest, ontbijtje gegeten en mijn oudste heeft zelf e.e.a voor haar kamer gekocht. Ik heb ook wat geld uitgegeven, maar heel bewust en niet veel 😉 ’s Middags met het prachtige weer buiten geweest, fietsen en naar de Vreugdehoeve.  ’s Avonds alvast wat boodschappen gedaan. Jongste heeft geholpen met mijn weggeef project. De knuffels in de bak op de foto zijn deels al weg: naar kinderen van de buren. De rest gaat naar de kringloop. Dochterlief heeft de leeuw toch weer terug op haar kamer gelegd en een ander knuffeltje weggedaan.

20190419_083737

Dag 111:

Zaterdag: vandaag! Manlief is aan het klussen aan zijn Renault 4. Ik en de meisjes zijn thuis. Lekker in de zon, meiden spelen onder andere lekker buiten. Nog wat boodschappen gedaan. Lekker dagje zo. Straks naar het ‘eindfeest’ van de volleybal, waar onder andere de kampioenen gehuldigd worden. Vandaag doe ik 3 flessen weg die op het aanrecht staan. De azijn komt écht uit Italie, maar is me een beetje te oud geworden. De olie (uit Duitsland) vinden we niet zo smakelijk. En als je goed kijkt zie je mij en mijn team op de fles wijn staan. De fles is leeg (omdat manlief zonder te kijken deze pakte en opende, ahja, het is ook bedoeld voor consumptie. Ik had waarschijnlijk nog 3 jaar gewacht met open maken) Met pijn in mijn hart doe ik m weg, maar ja, zij staat er al sinds mijn verjaardag in november.  Ik kreeg deze omdat ik op mijn verjaardag mee deed met een competitiewedstrijd. Samen met een super verjaardagsmuts <3

20190416_181056

 

 

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.