#112 tot en met #119 van #365

Dag 112: Zondag

Eerste paasdag. Gezellig bij mijn ouders in Goes, mijn zus en zo zijn er dan ook. Fijne dag, heerlijk weer. Vandaag mag dit tafeltje weg, ooit gekregen via de weggeefhoek. Ik geef m nu weer door.

20190428_181654

Dag 113: maandag

Tweede paasdag. Op bezoek bij schoonzus en zo met zń allen. Alweer gezelligheid! En van lieve schoonzus helemaal nieuwe handdoeken gekregen. Heb er zelf heel veel, maar worden echt oud en versleten. Ik ben nu alles (na het wassen) aan het verzamelen en uitzoeken. Binnenkort gaat er een flinke stapel weg! Verder eerste uurtjes weer gewerkt ter voorbereiding op morgen. Vandaag gaat dit mandje weg. Ik doe er niets meer mee.

20190428_181711

Dag 114, dinsdag

Weer werken in Amsterdam, na een week ziek te zijn geweest. Ik spreek een collega en we hebben het over drinkflesjes (specifiek deze) ik zeg dat ik er nog een paar thuis heb liggen die hij wel mag hebben. Ik zoek ze s avonds voor hem op.

20190427_171930

Dag 115, woensdag

Nóg een dag werken en s avonds een overleg ivm de volleybal. Er blijft een vriendinnetje slapen bij onze oudste. Vandaag mogen deze 2 tuigjes weg. Voor onze katten, alleen zijn ze eruit gegroeid.

20190428_182126

Dag 116, donderdag

Thuis met de meiden. Veel gehang vd oudste + vriendin (moe) en drukte van de jonste en vriendin (zij gaan vanavond logeren) Ik ruim de winterjassen op van de kapstok naar de linnenkast. Zomerjassen gaan naar beneden. ‘Tussenjassen’ blijven hangen. Ik besluit dat onderstaande jas weg mag. Vind m nog wel aardig, maar de zakken en meer stukken van de voering zijn versleten. En heb ik een goede stok achter de deur om aankomende winter een nieuwe te gaan kopen.

20190427_122522

Dag 117 Vrijdag

Vriendinnetje van jongste wordt al snel opgehaald: ziek! 39 graden koorts. Arm kind! Wij gaan op pad met zn drieen! We hebben verschillende horloges waar de batterijen het niet meer van doen. Ik wil naar de juwelier. Oudste vindt een horloge wat ze niet meer wil (te groot voor geworden) deze mag weg. Bij de juwelier blijkt dat horloge van jongste het niet meer doet (en de oorzaak niet de batterij is). De eerste gaat naar de kringloop. De tweede is door dochterlief uit elkaar gehaald en mocht daarna in de prullenbak.

20190426_154020

Dag 118 Zaterdag Koningsdag

Ik voel me (opnieuw) beroerd en vermoeid. Als ik boodschappen (wil) ga (an) doen, ga ik snel weer terug naar huis en op bed liggen en laat manlief de boodschappen doen. Ik viel tot 2 x toe bijna flauw in de auto (terwijl ik zelf reed!). Later knap ik wel iets op en gaan we met elkaar over 1 van de vrijmarkten. Kopen alleen een kort broekje voor jongste en een ring voor oudste. Komen veel bekenden tegen, leuk! Ik krijg van een lief teamgenootje een DOVE-box, ze had er 4 gewonnen met PC-loterij. Boekjes voor de kids gekocht, om het lezen te stimuleren. Ze krijgen bij papa voor elkaar om lijm mee te nemen om slijm te maken (niet mama’s afdeling, dat slijm!).

En we hebben er weer eentje, zo’n extra dubbel bezit waarvan je denkt: waaróm! Wij hebben namelijk 2 vlaggenmasten en 2 vlaggen! Deze set gaat naar de kringloop. De andere is kleiner en mag blijven.

20190428_181741

Dag 119, zondag

Fijne dag. Lang op bed gehangen en alles op het gemakje. Heerlijk gewandeld naar de Vreugdehoeve, en daar koffie gedronken. Meiden gespeeld en een ijsje gehad. Daarna weer terug gewandeld. Thuis gingen de meiden slijm maken, maar het lukte niet om het dik genoeg te krijgen (verkeerde lijm? geen idee). Volgens onze oudste moest er dan Maizena bij. Maar dat hielp niet. Toen ging manlief googlen en bleek dat er bakingsoda bij moest. Maar dik wilde het niet meer worden. Uiteindelijk alles weggegooid inclusief de bakken waar ze het in maakten (geen foto van gemaakt). Allerlaatste keer dat we dit doen! (Of had ik dat de vorige keer ook al gezegd?) Wij zijn er niet voor in de wieg gelegd om slijm te maken, ons gezin 😉 Daarna spelletjes gespeeld (Risk en Monopoly).

Om een beetje in de stijl van gister te blijven mag dit blik weg. Van mijn ouders gekregen. Was ook een prijs van de PC loterij en heeft ook een oranje ‘stijl’. Maar eigenlijk ligt ie maar leeg te liggen in de keuken. Op naar de kringloop! Er wordt vast iemand blij van!

20190428_182310

Bijna op 1/3 van mijn project. Bijna 4 maanden volbracht! Op naar het halve jaar! Aankomend woensdag of donderdag breng ik weer een bezoek aan de kringloop!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.