#120 tot en met #126 van #365

Zó weer een weekoverzicht.

Dag 120: maandag
Werken, Manlief is thuis. Fijne werkdag, afwisselend regelen en acties uitvoeren met afspraken. s Avonds gerelaxed en in bad geweest. Manlief was met de kids wezen zwemmen. Vandaag begonnen met een laatje in een buikkastje waar ik eea in heb liggen. De andere 2 laatjes zijn van mijn dochters. Hier leg ik altijd rondslingerend spul van hun in. Vandaag mag weg: Een blokfluit. Als klein kind wilde ik vroeger al piano spelen, maar het werd blokfluit les. Deze blokfluit heb ik een keer gekocht op een rommelmarkt. Ik denk met Koninginnedag hier in het dorp, maar dat weer ik niet meer zeker. Maar aangezien ik er niets mee doe, mag deze wel weg.

20190501_114752

Dag 121, Dinsdag
Nog een werkdag, ook een goede dag. Kreeg een compliment van een collega over iets wat op maandag gebeurd was. Fijn gewerkt en bij een afspraak had ik een ‘dingetje’ in een parkeergarage, waardoor ik zonder kaartje in de parkeergarage stond. Ik dacht: Dat wordt een duur grapje, maar toen ik contact zocht via het apparaat kon ze terugkijken wanneer ik binnen was gekomen en hoefde ik gewoon het tarief te betalen wat ik anders ook had betaald. Tot slot kreeg ik s avonds de nieuwe teamindelingen van volleybal. Ik mag volgend seizoen een niveautje hoger spelen én we hebben een trainer. Twee meiden waar ik bij in kom ken ik nog niet, maar ik heb er wel zin in! Wel vind ik het verdrietig voor 2 teamgenootjes die niet mee zijn naar dit nieuwe team :-(… Vandaag mag weg (ook uit het laatje) dit boek over Joomla. De oude site van 365 draaide op Joomla, deze nieuwe site niet. Het boek mag weg, heb ik niet meer nodig.

20190501_114806

Dag 122 woensdag
Vandaag lekker relaxed opstarten, nog steeds vakantie! s ochtends pianoles (op woensdag ipv op donderdag) en de meiden gingen mee. Oudste mag na het behalen van haar type-cursus op gitaarles. Mijn juf heeft haar een beginnetje van spelen op de gitaar geleerd. Hierna gingen we even naar de manege om af te stemmen wanneer jongste weer zou beginnen met rijden en over het inhalen van de gemiste lessen. Hierna ging oudste naar de buurman (speelt gitaar, heeft er ook meerdere in huis) om te laten horen en nog meer te oefenen. ’s middags heeft jongste weer voor de eerste keer pony gereden. De komende 3 weken zit ze op een heeeeel brave lieve pony, inhalen doen we over een paar weken pas. Rustig opbouwen. Vandaag mag weg (ook uit het laatje) een oude kapotte Nintendo (nummer 2 in dit project. I know… de dames hadden er alle twee 1. De ene rood-wit en de andere roze.) Ondertussen is er ook al een nieuwe 😉

20190501_114740

Dag 123, donderdag
Jongste ging spelen met een vriendinnetje. Ik met de oudste op pad naar een paar winkels, én weer een maand-voorraad naar de kringloop gebracht. Het wordt wat minder, de maand-opbrengst, maar is nog genoeg hihi. Zie de hoofdfoto. Hierna even koffietijd gekeken. Jongste was redelijk snel weer terug: ze voelde zich niet lekker. Gelukkig bleek het allemaal wel mee te vallen. Wel veel buikpijn, en hangerig, maar gelukkig niet ziek geworden. vriendinnetje van oudste over de vloer: zij gingen logeren. Lekker zelf lasagne gemaakt.  S avonds trainen, in principe in oude samenstelling, maar we trainden samen met een ander team waar ook 2 van mijn nieuwe teamgenootjes in zitten. Vandaag mag weg: Een pan die niet goed schoon wil worden. Ik heb m in de prullenbak gegooid.

20190504_164617

Dag 124 vrijdag
Kids weinig geslapen. Wij hebben wel prima geslapen. Dagje in en rondom huis. Geen gekkigheid. Oudste met vriendinnetje lang bij ons geweest en daarna gingen ze bij haar logeren. Was onze jongste even ‘enigkind’.
Vandaag een paar frutsels weg uit het laadje van maandag, dinsdag en woensdag. Aantal dingen in de prullenbak en een paar dingen voor de kringloop.

20190501_114826

Dag 125 Zaterdag
Met manlief en jongste naar Duitsland. Zo af en toe gaan we daar heen om inkopen (boodschappen) te doen, en even iets te eten. Nu gezellig met zn drieen. Thuis gekomen kwam een vriendje spelen en niet veel later kwam de oudste thuis. Erg moe na 2 dagen logeren. S avonds dodenherdenking samen gekeken. Vandaag mogen een aantal boekjes voor de piano weg. Gekregen, maar ik gebruik het niet. Ik heb mijn eigen boeken wel gehouden. De rest gaat naar de kringloop.

20190504_185920

Dag 126 Zondag
Relaxed opstaan, naar vader van manlief, nieuwe huisje bekijken (zijn aan het klussen) daarna naar zus van manlief. Manlief leent een massagekussen (ivm pijn aan de nek). Ik krijg stoere gympen van haar (we hebben dezelfde maat). Thuis moet ik nog even werken en aantal dingen regelen. De was, strijken en eten maken. Drukke dag. Vorige week kreeg ik van (andere) schoonzus 8 handdoeken, zes normaal, 2 groot. Nu heb ik al onze handdoeken uitgezocht en doe er veel meer weg: 13 stuks, 7 normaal en 6 groot. Daarnaast nog een stapel gastendoekjes en washanden.
Ze gaan naar de kringloop, maar het is aan hen om te bepalen of ze de winkel in zullen gaan, om afgevoerd.

20190505_201304

En zo zijn we weer een week verder en zit ik alweer over 1/3 van mijn project. Het gaat lekker hier!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.