#127 tot en met #134 van #365

Hierbij weer een weekoverzicht 😉

Dag 127, maandag
Werken in Amsterdam, alles is weer normaal, vakantie is voorbij. Vandaag doe ik weg: een aantal nagellakjes en gezichtsreinigingsdoekjes die ik niet gebruik,

20190506_200647

Dag 128, dinsdag
En nog een dag werken, lange dagen, ook voor de kids. Vandaag gaat weg: een broek van mijn jongste dochter (kringloop) en een shirtje (weg-weg)

20190508_092124

Dag 129, woensdag:
s ochtends een vriendin over de vloer, beetje werken. De tijd vliegt. Oudste gaat uit spelen, jongste mét vriendinnetje naar paardrijden. Ging alweer beter dan vorige week. Fijn haar weer te zien rijden. Manlief gaat eten en schilderen bij zijn vader. ’s Avonds Ajax gekeken, wat een verhaal, om zo te verliezen. Ongelofelijk! Vandaag gaat weg: een spelletje. We hebben nog wel meer memory en deze heeft iets minder mooie plaatjes.

20190509_113422

Dag 130:donderdag
Piano les, thuis werken. Verder rustig aan. S avonds voor de eerste keer trainen met mijn nieuwe team, én met een trainer. Ik was blij met alle twee!! Ik heb helemaal zin in het nieuwe seizoen. Wel knaagt het nog steeds dat 2 teamgenootjes niet meer bij ons zitten.. Vandaag de WC even bekeken en besloten dat deze zeepjes en prutseltjes weg mogen. Ik heb het in de prullenbak gegooid.

20190510_100608

Dag 131, vrijdag:
Ook weer werken, maar ook een vermoeid lijf van de training. Komende tijd maar weer goed aan de eiwitten, magnesium en vitamine B. s middags heeft mijn jongste weer voor het eerst gevolleyballed sinds haar armbreuk. En dat ging best wel goed. Ook weer de eerste training sinds de vakantie. Mijn vader had ’s middags nog even gebeld, ff bijgekletst. Oudste had s avonds een kinderfeestje (Zwemmen), wij met jongste lekker gezellig op de bank. Kaarsjes aan! Dit houten bakje vol met kaarsjes had eerst heel lang in de badkamer gestaan. Van een keer dat de lamp was stuk gegaan.
Vandaag gaat weg: Deze kaarsjes! Of: het houten bakje met de restjes ervan! Ze smolten nogal (cactus kaarsen en een peperbus-kaars) en daardoor werd het chaos op de plank. De kliko in! Op de foto missen een paar roze bakjes waar ook kaarsjes in zaten. Maar deze zijn ook weggegooid.

20190511_125352

Dag 132 Zaterdag,
Heerlijk uitgeslapen en rustig de dag opgestart. Manlief ging weer bij zijn vader klussen. Ik en de meiden boodschappen doen en de was.  Ook nog even gekeken bij ons neefje die moest voetballen tegen de club uit ons dorp. Ons neefje had verloren, maar had wel gescoord!! Toen manlief thuis kwam lekker buiten gezeten, vervolgens bij de buren gezeten, vervolgens hebben we daar gezamenlijk gegeten, met eten vanuit beide huizen. Gezellig!!
Vandaag mag weg: een friet-snijder. En waarom: omdat ik er hier ook weer 2 van heb. Ik was al heel lang op zoek en toen ik ze eindelijk vond, dacht ik: ik neem er meteen 2 mee!! En nu denk ik: wat een onzin! weg met de dubbele variant.

20190510_101103

Dag 133, zondag
Een gekke dag. Moederdag, maar ik wilde er dit jaar niet zoveel aan doen. Het was namelijk ook 3 jaar gelden dat de moeder van manlief is overleden. Ik kreeg koffie op bed en mijn dochters hadden gekleurde waxinelichtjes verstopt in mijn kamer (ingepakt) en die moest ik zoeken. Voor de eerste keer weer zondag training er kwam nog een trainer van een andere club kijken. Daarna een gebakje gegeten voor Moederdag. Daarna afgesproken met de zussen (en zo) van manlief. Bezoekje aan het graf en op een terrasje iets eten en drinken met elkaar. s avonds de finale om het landskampioenschap gevolgd. Wij waren blij met Orion, de kampioen. Manlief heeft daar vroeger gespeeld. En het was een super spannende wedstrijd! Vandaag onderstaande mat weggedaan. Bij de tuindeur hebben we tegenwoordig ook iets heel anders liggen en ik denk ook niet dat we deze gaan gebruiken. Ik begin nu aan de trapkast, waar zeker ook nog van alles ligt..

20190513_171430

Dag 134, maandag
Werken, maar ik ging naar een bijeenkomst in Apeldoorn. Dat was zeker leuk. Hierdoor een iets kortere werkdag, vanaf half 4 met de kids thuis, ook wel een keer lekker. Nu op de bank met de TV. Vandaag verder in de trapkast. Ik zag nog mooie stoelkussens die we niet meer gebruiken. Deze heb ik 3 jaar geleden geprobeerd te verkopen, zonder succes. Nu wilde ik ze weg doen in mijn project, maar zag dat ze passen op de nieuwe stoelen die we van de vader van manlief hebben gekregen. Deze blijven dus. Wat weg mag is deze doos met instructie dvd en TV kastje en snoeren. We zitten ondertussen al 2 jaar ofzo bij een andere provider. Ik breng m naar de kringloop. Weet niet of ze er iets mee kunnen, maar van mij mag t weg.

20190513_171556

En zo zijn er weer 8 dagen voorbij…
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.