Jarig 233/365

Ele dag probeer ik te vieren. Vandaag vier ik mijn 49e geboortedag. Op de dag dat ik geboren ben was het 10,3 graden, grijs weer en het was volle maan. Mijn zus werd ondergebracht bij tante en wilde niet naar haar zusje kijken omdat ze geen zusje hoefde. Dat jaar werd de naam Adriana veel gekozen, waren m’n ouders toch een soort van hip.

Mijn zus was vanmorgen de eerste die mij feliciteerde. Vandaag weer een grijze dag en voor mijn ouders was het vreemd dat ik niet vrij was vandaag.

Op mijn werk een gezellig feestje gevierd. Alvast aangegeven bij leidinggevende dat volgend jaar Hemelvaart dag ik graag vrij zou zijn.

Samen met lief heerlijk gegeten. Ook al vier ik niet echt een feestje, ik voel me reuze jarig! Huis vol bloemen en kaarten en lieve berichtjes, zelfs van puber neefjes. Hoe blij ka je zijn? Heel erg blij!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mirjam zegt

    Van harte gefeliciteerd Adrie!!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.