Weegschaal 234/365

Zuchtend stap ik van de weegschaal.. De laatste tijd is wegen niet zo leuk. Ik kom weer wat aan en dat is niet wat ik wil.

Goed voor mezelf zorgen, het gaat me steeds beter af. Grenzen aangeven, ontspannen, bewegen. Gezond eten, ik doe mijn best. Mijn grote valkuil is het snoepen, en dan vooral op het werk. Gezellig koekje bij de koffie, chocolaatjes bij de thee. Voor de gezelligheid doe ik mee, tja….

Klaar nu! Bij het boodschappen doen, snackgroenten mee genomen. De bidon gaat weer mee naar het werk. Fruit in de tas. Alles om te voorkomen dat ik ga snoepen. Nu nog oefenen in het nee zeggen….
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.