Dag #135 tm #140

Mijn project loopt heerlijk door, al is dit niet helemaal op de site te merken.
Hierbij the results of last week: dinsdag tm zondag

Dinsdag, 135
Werken in Amsterdam, een hoofd wat niet helemaal mee werkte (ik was iets vergeten) maar verder een goede dag. S avonds voor de eerste keer dit seizoen gebeach-volleyballed. Helemaal leuk.
Aan de slag in de trapkast (nog steeds) en vandaag een bakje met rommeltjes (lijm, batterijen, dat soort dingen) uitgepluisd. Onderstaande mag weg, deels prullenbak, deels kringloop. De stok is iets van de open haard wat we niet gebruiken. (lag in huis toen we dit huis kochten).

20190515_135804

Woensdag, 136:
Ik weet niet meer helemaal uit mn hoofd wat ik deze dag heb gedaan. Uit m’n agenda lees ik dat pianoles had (omdat ik donderdag naar Amsterdam moest) en daarna heb gewerkt (ik had 2 bel afspraken). Verder had mijn dochter haar 3e paardrijles na haar gebroken arm. Vandaag is eruit gegaan (ook uit de trapkast): een verdwaald onderdeel van de stofzuiger die al weg is (denk ik) en nog wat snoeren en frutsels: in de prullenbak ermee!

20190513_172112

Donderdag, 137:
Werken in Amsterdam, vergadering van de OR. Kids voor de eerste keer alleen thuis een broodje eten. s avonds weer volleytraining: helemaal leuk! Vandaag weggedaan (ook uit de trapkast) een vaas die beschadigd is. Deze heb ik naar de glasbak gebracht (is al weg, ondertussen).

20190517_124459

Vrijdag, 138:
s ochtends heerlijk naar de kapper, smiddags was er schoolfeest. Hierna training gegeven (2 uur) en gezellige avond. In de trapkast een bakje met schoensmeer etc bekeken en dit mag weg: De veters gaan naar de kringloop, maar de rest heb ik weg gegooid.

20190517_125130

Zaterdag, 139:
Vandaag volleybaltoernooi. Ik ben speaker en help in de organisatie. Mag ook 2 rondes de presentatie doen van de winnaars enzo. Oudste dochter doet niet mee: ivm groeispurt heeft ze de hele week al last van een harde spier in bovenbeen, pijn onder haar knieschijf en last van scheenbeen. Lijf moet even bijkomen. Haar team wordt 3e. Jongste speelt eindelijk weer mee met haar teamgenootjes. Zij vallen net buiten de prijzen en worden 4e. 2 teams die ik training geef worden 1e en 2e. Leuke dag. Gezellig. s avonds Duncan Laurence kijken. Wauw wat een einde! Top!
Na het toernooi alle etenswaren in de kast doorgenomen, en ook de koelkast bekeken. En de apothekerskast in de keuken.  Dit alles eten we niet of is over de datum. Deels gaat het in de prullenbak, de rest geef ik door. Ik vind het echt heel stom om eten weg te gooien. Zo zonde voor de aarde, de productie, de grondstoffen en het feit dat er mensen zijn die geen/ weinig eten hebben. Bah! Maar bewaren heeft ook geen zin…

20190519_125845 20190519_125837

Zondag 140,
Training geven en hierna druk met het huishouden en de was. Ook wel relaxed dagje. Nagenieten van Duncan. Uit de keuken pluk ik deze koffiezetter. Leuk idee, nooit gebruikt. Naar de kringloop ermee!

20190519_135713
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.