Dag #141 tm #147 van #365

Maandag, 141:
Leuke dag op t werk, OUdste loopt 1 dag mee met de avond 4 daagse (met een vriendinnetje, ze had zich niet opgegeven). Jongste ruimt haar kamer op en maakt 1 kast leeg. Aantal speelgoedjes doet ze weg waaronder deze op de foto:

20190520_205400

Dinsdag, 142:
Weer werken, s avonds uit eten: afscheid van een collega.  Mooie gedichten, lieve cadeautjes en zelfs de sint kwam haar uitzwaaien! Vandaag gaat weg: de kast die mijn dochter had leeg geruimd. Kijk dat is al 1 kast minder in huis! In het project gaat ie op deze dinsdag, fysiek is de kast op zondag verdwenen: ik heb m weggegeven via de weggeefhoek op FB. (incl mandjes)

20190522_200806 (1)

Woensdag, 143:
Een vriendin komt s ochtends langs, gezelligheid, de meiden halen geld op van de sponsorloop van vrijdag, de jongste gaat weer paardrijden en ik werk tussendoor nog wat. s Avonds komt een moeder van school een bakje thee drinken. Ik geef haar de volgende 2 magazines mee:

20190522_191114

Donderdag, 144:
Ik weet niet meer helemaal precies wat ik heb gedaan. Of ik deze dag vrij heb gehouden, beetje was ed of dat dat vrijdag was. Ik heb een van deze dagen een juttersbak geschilderd (staat in de gang, voor de schoenen ed). We hebben na het eten gestemd en vervolgens een ijsje gegeten bij de snackbar. Daarna heb ik getraind, maar ik had niet zoń goed dag.
Vandaag alle grote shoppers (in de trapkast) bekeken en er maar 2 over gehouden. De rest gaat naar de kringloop. Ik weet dat ze deze hier gebruiken (oa voor opslag)

20190524_110656

Vrijdag, 145:
De schoorsteenvegers komen langs, via de post krijg ik bericht dat we 2 prijzen hebben gewonnen via de PostcodeLoterij: een plant en een dagje uit. Altijd leuk! s middags haal ik de boodschappen, we hebben weer een megadruk weekend. s Avonds geef ik geen training ivm het defilé van de avond4 daagse, maar gaan onze meiden trainen bij de TRZ, een selectietraining. Beide meiden waren niet in normale doen qua volleybal (Spanning) de oudste herpakt zich, de jongste niet. Wij vragen ons af: geen conditie (was intensieve warming up), zenuwen, last van het spelen met een volwassenbal ipv een jeugdbal. Ach het maakt niet uit wat de oorzaak was, we zien wel wat het wordt.
Nog even verder in de trapkast, we hebben een tas met hierin allemaal ‘tasjes’ deze ook uitgezocht en met de helft verminderd. Dit mag weg (papierbak en plastikkliko):

20190524_111056

Zaterdag, 146:
Vroeg het bed uit en met zn allen naar Amsterdam. ik moet daar werken bij een evenement, maar de meiden gaan samen met teamgenootjes meedoen aan een smashbaltoernooi. Helemaal leuk! Het weer is prima. Verschillende meiden van ons vallen in de prijzen waaronder onze jongste. Lange dag, wel super leuk. s avonds moe en voldaan.Ik doe onderstaande bloempot weg, naar de kringloop. Kwam ook uit de trapkast. De trapkast is nu behoorlijk op orde. Ziet er een stuk beter uit!

20190526_153301

Zondag, 147:
Weer training geven, hierna was wegwerken. Moe en zwaar lijf van gister. Onze oudste is door voor de TRZ, de jongste staat op de wachtlijst. Als er plekken vrijkomen kan ze instromen. Onderstaande vond ik ook nog in de trapkast. Reinigingsmiddel voor een granieten vloer. Staat al 12 jaar in de kast. Weg ermee, Wie weet kan de kringloop er iets mee.

20190527_191410
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.