Gasthuiskerk in Hattem # 6.258 van 365

De kerk van vandaag heet Gasthuiskerk en staat in het oude centrum van Hattem.  De kerk is van oorsprong een gereformeerde kerk.  De kerk is in 1899 gebouwd. Eind vorige eeuw volgde een ingrijpende verbouwing van het interieur van de kerk.  Naast de kerk is de pastorie waar de eigen dominee van de kerk met zijn gezin woont. Er is ook een apart lokaal voor diverse kerkse bijeenkomsten.

De kerk heeft geen monumentale status.

In de kerk worden iedere zondag om 9.30 en om 14:30 uur kerkdiensten gehouden.  Er zijn ongeveer 500 mensen lid van deze kerk.

Op www.facebook.com/eendkuhwak plaats ik nog wat pixels van de kerk.

Groetjes Kuh Wak
4

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

4

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.