Dag #148 tm #154 van #365

En weer een weekje bijwerken

Vorige week maandag, 148
Weer een drukke dag in Amsterdam. Jongste had een topo toets en haalde een 9,5. Vandaag gaat deze matras weg, fysiek gezien verdwijnt hij aanstaand weekend naar de stort. De matras ligt niet lekker, doordat er allemaal veren in zitten die je voelt zitten als je erop ligt.

20190527_191501

Dinsdag 149,
In verband met het staken in het OV en de extra files blijf ik thuis werken. s Middags komen de kinderen uit school en begint eigenlijk een minivakantie. Vandaag mag deze mand weg. 1 van onze katten lag er altijd heel veel in, maar ligt tegenwoordig in de ‘echte’ poezenmand. Op de plek waar deze staat komt de plant te staan die we gewonnen hebben bij de Nationale Postcode loterij.

20190528_142259

Woensdag 150,
Een mijlpaal! 150! En vandaag zijn de kids al vrij ivm een studiedag. Lekker op het gemak opstarten en daarna naar de bank om betaalrekeningen voor hen te openen (hebben ze nog niet). Ze kregen uiteraard ook een leuke gadget. Daarna nog even de stad in. Ze hebben een paar kledingstukken gekregen en we hebben iets gedronken met een taartje erbij. Ik heb nog een leuk tafeltje gekocht om de plant op te zetten. Ik ben tevreden met het resultaat. s middags had de jongste paardrijles en heeft ze zonder zadel gegaloppeerd op haar favoriete pony. Oudste doet haar examen van haar type cursus en ze haalt deze. Nu is ze klaar!! S avonds ben ik met een vriendin de stad in gegaan. Lekker gezellig bij gekletst.
Vandaag mag deze lampenkap weg. Ooit gekregen via de weggeefhoek, maar ondertussen is een van de spijltjes kapot gegaan.

20190530_120158

Donderdag 151,
Vandaag is manlief ook vrij. Zo heerlijk om nog even op bed te blijven hangen! Oudste gaat met mij mee naar pianoles en we maken een afspraak voor een eerste gitaarles (als haar type-cursus klaar was mocht ze van ons op les. Het gaat nu echt gebeuren!) Mooi weer en jongste gaat voor de eerste keer beachvolleyballen (van dit seizoen). Ik heb gekeken, gezellig met 1 van de andere moeders en leuk om te zien! s Avonds heeft manlief een feestje.
Vandaag gaat deze tas weg, het hengsel is kapot. Weg ermee!

20190530_120227

Vrijdag 152,
Vandaag is manlief druk in de tuin en ik met de was. Het is heerlijk weer. Samen met jongste en een vriendinnetje ga ik naar de kringloop om weer een maand verzameling weg te brengen. We nemen ook nog wat mee terug naar huis: een step-apparaat, een hele stevige voor maar 2,50. Kan mijn jongste lekker haar energie kwijt 😉 Het maand-overzicht staat weer hierboven aan dit bericht. En natuurlijk is er veel meer weggegaan.
Later op de dag rijden we naar mijn paard om even gedag te zeggen. Maar ze heeft niet zo’n zin. Ze komt even kijken of we appeltjes bij ons hebben en loopt dan weer de wei in naar het gras. We knuffelen even met het paard dat bij haar in de wei staat en gaan dan weer verder. Lekker naar een terras waar de kids ook kunnen spelen. Vandaag onderstaande fotolijst weggedaan, is meteen mee gegaan naar de kringloop.

20190531_140004

Zaterdag, 153
Manlief bouwt in de tuin een hok af waar de kliko’s in staan. Ik ga met jongste naar de manege: ze gaat voorlopig extra lessen op zaterdag omdat ze heel veel lessen in te halen heeft ivm haar gebroken arm. s middags hebben we verjaardag van lieve vriendin in de tuin met BBQ. Gezellig en de tijd vliegt! s avonds gaat manlief nog naar feest van de buren. Omdat we laat zijn blijf ik bij de kinderen. Ik ben ook moe. Vandaag gaat weg: dit zwembadje. Is vies en lek. Voor volgend weekend heeft manlief een kar geleend en kunnen we veel spullen naar de stort brengen.

20190531_155802 (1)

Zondag 154,
s ochtends volleybaltrainingen, de 1 na laatste keer. Verder een relaxte dag. Zon, mooi weer. Nog even naar het strandje met de kids en vriendinnetjes. Genieten van het mooie weer!
In onze tuin staat een oude kattenbak. Om weg te geven of voor reserve ofzo. Staat er al een hele winter. Deze gaat vandaag weg, fysiek volgende weekend… (schaam schaam, waarom staat dat ding daar…?)

20190602_212513

Nog een maandje en dan ben ik op de helft! We sparen goed (dat moet ook want er moet een nieuwe auto komen en we hebben nog wel meer plannen), kopen redelijk weinig en als we iets kopen, dan is het meer bewust. Huis wordt rustiger en netter. Fijn allemaal!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.