Dag 155 tm 161

Dag 155, maandag:
Werken in Amsterdam, just as usual. In de nieuwsbrief van mijn werkgever staat een oproep voor boeken (sport gerelateerd) voor in de boekenkast/ bibliotheek die ze aan het aanleggen zijn. S avonds kijk ik bij mijn werkplek wat ik nog heb liggen en deze boeken mogen weg, cadeautje voor mijn werkgever.

20190606_141125

Dag 156, dinsdag:
Manlief brengt de kids naar school, ik heb een bijeenkomst van mijn werk en moet eerder van huis. Goed en leuk groepje, lekker gewerkt, ook daarna. In verband met het noodweer dat voorspeld was (onweer) ben ik niet gaan beachen, maar het had achteraf zeker wel gekund. Deze map gebruik ik nooit (zit ook onder het stof) en mag weg.

20190606_141612

Dag 157, woensdag:
Thuis werken, drukke ochtend. S middags weer pony rijden. Vandaag doe ik dit leuke tasje weg. Gekregen ooit met een Swap. Vind t een leuke tas, maar de laaste tijd gebruik ik deze niet meer. Onze kids vinden het niet zo leuk dat ik m weg doe, maar helaas. de tas mag gaan.

20190606_142636

Dag 158, donderdag:
Drukke dag, thuis werken, ik heb veel werk liggen. Tussen de middag warm eten. s middags even andere dingen gedaan. Na schooltijd meteen naar Piano/ gitaarles. Ja de eerste les van onze oudste is een feit!! Snel naar huis, Manlief ging met jongste naar beachvolleybal zodat ik nog even tijd had om rustig te zitten voordat ik zelf weer moest trainen. Tijdens het koken kwam ik onderstaande beker tegen in de keuken. Nog nooit gebruikt. er zat nog een kaartje in zelfs. Volgens mij heeft manlief deze gekregen van zn werk of zoiets.

20190608_180603

Dag 159, vrijdag: 
Tja met al dat werk blijf ik maar aan de slag 😉 s middags weer training geven. Jongste wilde met een teamgenootje logeren. Wij vonden dar prima. Maar lekker keten hoor die meiden… Wel heel gezellig! Op de logeerkamer hebben wij een kast staan waarin ook ea aan voorraad staat. Manlief trok onderstaande uit deze kast. Over de datum. Weg ermee dus…
20190610_171831

Dag 160, zaterdag:
Zelf wel aardig uit geslapen, die logeermeisjes waren super vroeg wakker, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Ze waren beneden gaan zitten. Beide meiden mee naar de manege. Ik was met de verkeerde auto naar de manege gegaan, waardoor manlief de kar niet achter de auto kon plaatsen. Hij heeft toen eea met de auto weggebracht, maar niet alles helaas. Wel zijn alle spullen uit ‘de bak’ in de tuin, het zwembadje, kattenbak en matras weggegaan. Ik had hem gevraagd een foto te maken, maar hij had alles afzonderlijk gedaan ipv een overzichtsfoto. Daarom geen foto hiervan. Wel heb ik in de boekenkast op de logeerkamer nog meer boeken bij elkaar geraapt die naar mijn werk mogen. Het boek van Jacco Eltingh is met handtekening.

Verder zijn we s avonds bij ‘Buuf’ op bezoek geweest. Weer heerlijk gezellig!

20190606_140924

Dag 161, Zondag:
Ivm pinksteren geen volley-training. Lekker hangen op bed. S middags nog een verjaardag bij ‘Buuf’ van 1 van de kids. Gezellige dag. Verder hebben we het 2 persoonslogeerbed op de kamer van de jongste gezet en haar bed op de logeerkamer. Wilde ze zelf heel erg graag. We hebben wel afspraken gemaakt voor wanneer opa en oma komen logeren. Onderstaande tas is van mij geweest, maar ligt nu alweer een paar jaar op de kamer van dochterlief. Deze mocht weg van haar.

20190612_183111
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.