Dag 162 tm 166

162, maandag:
Tweede pinksterdag, op bezoek bij familie van manlief en de was en relaxen. Met zn alleen naar de Ikea geweest. Niets gekocht, wel gekeken en even gelunched in het restaurant. Jongste kwam met dit potje slijm aanzetten dat deze weg mag. Te nat vond ze het en te plakkerig. Ik hou helemaal niet van dat spul dus helemaal prima. Out you go!!!

20190611_171035

163, dinsdag:
Thuiswerken omdat manlief een cursus heeft. Veel werk verzet. Mijn werkdag zou wel heel kort worden wanneer naar amsterdam zou gaan. Oudste naar volleytraining gebracht, verder geen bijzonderheden. Oudste had wel last van haar keel en was niet fit. Ik kon zelf niet beachen omdat man lief toen ook nog niet thuis was.  Onderstaande deken/ plaid heb ik van mijn moeder gekregen een aantal jaar terug met kerst of sinterklaas ofzo. Gemaakt door een vriendin van haar. Ik heb altijd plaiden liggen (heerlijk op de bank) maar deze gebruik ik juist nooit omdat deze bedoeld is voor om je schouders. Ik gebruik ze altijd voor over mijn benen als ik op de bank lig 😉 Sorry mam! (en vriendin)

20190612_183048

164, Woensdag:
Naar Amsterdam voor een bijeenkomst. De boeken meegenomen voor de bibliotheek. Manlief is thuis bij de kids. Oudste is ziek en blijft thuis van school. Jongste heeft nog wat frutsels verzameld van haar kamer. Ja ze is goed bezig! onderstaande gaat deels naar de kringloop, deels weg in een van de containers. s avonds nog even met een teamgenootje naar de tennisclub geweest: aangemeld als zomerlid en even de pasjes ophalen.

20190612_183150

165, donderdag:
Oudste nog steeds ziek. Geen piano en geen gitaarles. Werken met ziek pupke op de bank. S avonds met jongste mee naar het beachen. We nemen een paardrijbroek mee voor een meisje uit haar paardrijles. De broek had ze zelf ook gehad maar past ze niet.  En daarna zelf trainen. Ik ben blij met mijn nieuwe team en de trainer!

20190612_183124
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.