Aan het werk 244/365

Vandaag weer aan het werk na twee heerlijke weken vakantie. Viel met m’n neus in de boter, werken met twee nieuwe krachten. Dit betekent veel vertellen en doen en dan ook nog de hitte.

In zo’n situatie ben ik mij bewust dat ook ik hulp mag vragen. Dat heb ik nu dan ook gedaan. Aan mijn leidinggevende, vrijwilligers en de cliënten zelf. Ik mag wel zeggen dat het geholpen heeft. Een fijne dag, iedereen heeft een steentje bijgedragen. Ja, het was warm. Gelukkig kregen we allemaal een ijsje en was het ondanks de hectiek goed te doen.

Een goede reminder in ieder geval. Dit zou ik vaker mogen gaan doen!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.