Project 245/365

Dagelijks schrijf ik in mijn dagboek over van alles en nog veel meer. Ook teken ik in een ander boekje een kleinigheidje. Bijvoorbeeld een bloemetje, vlinder, schaap. Echt iets kleins. Schrijven en tekenen maakt mijn hoofd leeg en ontspannen.

Vandaag vond ik een leeg bullet journaal. Daar durfde ik niet in te beginnen omdat mijn perfectionistische ik vond dat het goed moest worden. Ik besloot deze aan de kant te zetten en er een project van te maken.

In dit boekje komen wensen, dromen en doelen in. Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen en wat heb ik er voor nodig. Ik mag brainstormen, mijmeren, schrappen, doodelen en kleuren. Ideeën heb ik genoeg, het begin is er al!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.