Vooruit kijken 247/365

De vakantie lijkt al lang geleden. Vanaf vandaag is lief voor het eerst in zijn leven werkeloos. Hoewel hij al een paar maanden thuis is, is het nog niet te bevatten. Hij klust en doet van alles in huis. Helpt mij met boodschappen en doet veel voor zijn moeder.

Op mijn beurt help ik hem met het schrijven van sollicitatie brieven en order het in de computer. Intussen hebben we het vooral heel gezellig. We houden rekening met elkaar en proberen niet voor elkaar te denken wat inhoudt dat we veel samen praten.

Vandaag hebben we besproken dat we positief vooruit kijken, niet al te ver. Ergens oktober misschien een vakantie plannen. Naar een wadden eiland. Heerlijk strandwandelingen maken, genieten van rust. Dat lijkt ons een goed plan. We hebben nu al voorpret!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.