Dag 166 tm 172

Vrijdag, 166
In de ochtend een vriendin op bezoek, fijn om weer bij te kletsen. Lieverd is het! s Middags weken en daarna training geven. s avonds verjaardag van een andere vriendin. Lekker in de tuin gezeten, mooi weer!
Manlief trekt uit de (extra?) voorraadkast (boven) deze bonen. Zijn over de datum. Alweer voedsel verspilling 🙁
20190613_173147

Zaterdag, 167
Beachvolleybaltoernooi met 2 teamgenootjes. s ochtends regent het pijpenstelen en de prognose is niet heel goed. Ik twijfel of ik dit wel moet willen, maar we zetten door en hebben vervolgens geen druppel regen gehad. We spelen okay, worden 2e in de poule en winnen de kwartfinale. Daarna is (iig bij mij) de koek op. Mijn oude lijf is moe 😉 Last van mijn knie. We verliezen de halve finale (waren ook erg goede tegenstanders, maar niet zo sympatiek) en daarna ook de wedstrijd om de 3e plek. 4e van de 22 teams is best netjes zeker als je bedenkt dat er tegenstanders zijn die 2 niveuas hoger spelen dan wij afgelopen jaar hebben gedaan.
Vandaag vertrekt deze (kerst) ster die al langere tijd in de vensterbank staat van onze slaapkamer. Out you go!

20190621_101226

Zondag 168
Laatste keer zondag training van dit seizoen. Leuke spelletjes gedaan, gezelligheid en we hebben lieve cadeautjes gekregen van ouders en hun kinderen <3
Hierna verjaardag van vriendin van Roberts vader. Ik ben niet mee geweest. Phoe vermoeidheid na het toernooi van gister en wat een was en warmte. Oudste blijft ook lekker thuis, zij is ook vermoeid.
Vandaag doe ik dit gezellige paardje weg, wat eigenlijk een spaarpot is.

20190621_101147

Maandag 169
Werkdag waarop ik (weer) bevestigd wordt dat mijn gevoel klopt. Verder niet zoveel bijzonderheden. Ik draai nog een wasje en bedenk me: waarom bewaar ik al die wasbolletjes van nieuwe flessen? En waarom zit er op elke fles een nieuw bolletje? alsof die dingen kapot gaan? Ik heb ze allemaal in de plastik-kliko gedaan.

20190621_101420

Dinsdag 170
Opnieuw een da werken in Amsterdam. Na de rit naar huis meteen naar de sporthal gereden en gekeken bij de volleybaltraining van oudste. Laatste training voor haar van dit seizoen. Vandaag gaan weg: deze 2 flesjes die ook op de vensterbank staan van onze slaapkamer.
20190621_101251

Woensdag 171
Thuis werk ik wat, goede vriendin over de vloer. s Middags naar de manege. Ik heb met het mooie weer een rokje aan. Als ik de kinderen ophaal van school zeggen ze: OOh je rok is kapot, je kunt bijna je onderbroek zien!! Geen zin om te repareren. Rok mag vandaag weg. Ik trek een spijkerrokje aan. Goed merk, wel al oud, maar tijdloos. Fijn rokje. Zegt jongste: deze is ook kapot, je wordt te dik, mam. Als ik goed ga kijken zie ik dat er langs de naad idd een slijt gaatje. draden kluwen zit. Is het rokje toch te oud geworden. Okay, niet mijn dag vandaag. 2 rokjes gaan gewoon de deur uit!

20190621_101318

Donderdag 172
Vandaag thuis aan het werk en dan tussen de middag en na schooltijd de kids. Piano (ik) en gitaarles (oudste), daarna beachvolleybal (jongste). Ik heb daarna nog mijn eigen laatste training van het seizoen. Nog steeds blij met trainer en team. We rustig inslaan en ik voel dat het niet goed gaat met mn achillespees. Ik zeg uiteraard niets (thats me) en doe iets rustiger aan. Gaat best, eigenlijk. Later train ik gewoon weer voluit. Gaat best. We lopen wat combinaties. Heb ik vroeger ook wel gedaan, maar das echt lang geleden en ik word er helemaal blij van. S avonds in bed denk ik: hmm misschien is het toch iets minder goed met mn achillespees dan ik dacht…
Vandaag dit glas weggedaan. Gekregen van een (paardenmeisjes) vriendin voor mijn verjaardag aantal jaren terug. De andere 2 zijn al gesneuveld en deze is toch wel erg vervaagd. Sorry Ilse, glas gaat nu weg..

20190621_102341
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.