Dag 173 tm 179

Vrijdag 173
Als ik uit bed kom, voel ik meteen dat het niet best is met mn achillespees. Ik loop mank en de bewegingsvrijheid in mijn enkel is niet zoals het hoort. Ik heb een zus die beide achillespezen ooit heeft afgescheurd en dat is wel iets waarvan ik hoop dat het mij nooit zal overkomen. Ik ga thuis aan het werk en bel een fysio. Daar kan ik pas 1 juli terecht. Ik ga verder kijken. Via een ouder van een teamgenootje van oudste dochter (is zelf fysio) kan ik die middag terecht bij een collega van haar. Scan levert 2 vochtplekjes op en dus inderdaad 1, wellicht 2 scheurtjes. rust houden deze week, mag wel voorzichtig blijven lopen. Autorijden in een automaat (hebben we) mag ook. Volgende week weer terugkomen.
S middags laatste volleybaltrainingen. Manlief helpt mee, heel fijn. We doen allerlei leuke spelletjes en ik heb onder andere mijn jongleerballen meegenomen. Ik zie dat de laagjes eromheen aan het loslaten zijn. Ze mogen daarom vandaag weg. Ik breng ze wel naar de kringloop. Weet niet of ze er iets mee willen/ kunnen, maar zomaar weggooien vind ik ook zonde.

20190622_180654

Zaterdag 174
Jongste heeft weer een inhaalpaardrijles, daarna boodschappen (met manlief samen) en dan ben ik wel weer aardig versleten zo met die voet. In de winkel komen ik we de fysiotherapeute tegen (ouder van teamgenootje oudste, zie vrijdag) en een (paarden) vriendinnetje. Gezellig hoor! Manlief had eigenlijk een uitje met het werk (vrijdag en zaterdag) maar had woensdag besloten niet te gaan. Een geluk bij een ongeluk! Vandaag mag deze kaars weg. Ligt er al veel te lang en doe ik toch niets mee..

20190621_102603

Zondag 175
Lekker uitslapen en op t gemakje. Daarna naar de manege. Jongste heeft paardrijwedstrijd. Ze wordt eerste met mooie punten. Ze mag de volgende keer een niveautje hoger. Meiden zijn druk met versiersels voor taarten enzo, en ook hier weer: over de datum. Ik check ook nog even de medicijntrommel en doe hier ook 2 flesjes weg (ook over de datum)

20190624_171001

Maandag 176
Onze meiden hebben studiedag. We zijn een dagje bij huis en doen eigenlijk niet zo veel. Ik lees mijn werkmail even en zie dat er brand is geweest op 1 van de locaties waar ik werk. Heftig! Vandaag ruim ik de laatste tussen-jassen op van de kapstok naar een linnenkast. De kraag van deze jas van manlief is helemaal stuk. In overleg met hem mag de jas weg.

20190623_190104

Dinsdag 177
Met de automaat naar Amsterdam. Lastig, maar het lukt wel. Lopen gaat al wel weer een beetje beter, beetje soepeler, gelukkig. Vandaag deze ijsblokjes makers weggedaan. Gebruik ze nooit! Tropenrooster op school, manlief is vroeg thuis.

20190627_095649

Woensdag 178
s ochtends gewerkt, smiddags heeft lieve vriendin me naar de manege gebracht, omdat manlief de automaat mee had naar zijn werk. Warm gezellig, jongste in de buitenbak gereden en ook nog een klein buitenritje. s avonds lekker pizza gegeten.

Oude bodywarmer mag weg. teveel jassen in de linnenkast 😉

20190630_182920

Donderdag 179
Kids nog steeds tropenrooster, ik heb thuis gewerkt. s avonds gingen 2 teamgenootjes tennissen ik ben gaan kijken. Ik had me ook opgegeven voor zomertennis, maar ivm achillespees afgezegd. Hierna bij 1 van hen in de tuin lekkere theetjes gedronken.

Deze (2) sinterklaas zakken had ik uitgeleend aan een collega (2 jaar terug;-)) en tijdje terug had ik ze terug gekregen. Maar nu denk ik: lief dat ze zijn terug gebracht, maar ik doe er niets meer mee. Dus naar de kringloop!

20190630_182620

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.