Dag 180 tm 186 OVER DE HELFT!!!

Zo bijna weer bijgewerkt!

Vrijdag 180
Laatste dag van het tropenrooster. Eerst een bezoekje aan de kapper en daarna aan het werk. s Middag weer naar de fysio. In de wachtkamer kreeg ik een app van mijn broer: achillespees gescheurd. Foto erbij van in het gips. Hij woont in Noorwegen en wat voelt dat dan ver weg, op zulke momenten… En hoe verzin je het. Runs in the family! Uiteraard gevideobeld met elkaar. <3
Fysio was laat dus naar de balie. blijkbaar was hij me vergeten, of iets met het systeem… Opnieuw de pees gescand en hij denkt nu toch dat het een scheurtje is in de spier die achter (dieper) dan de achillespees ligt. Dat is op zich gunstig want een spier hersteld beter, makkelijker dan een pees. Medicaltape over mijn pees en onderbeen. Volgende week weer terug.

Kids kregen hun portfolio’s mee. Trots op beide dames!

s Avonds met 2 vriendinnen tappas eten op zonnig terras. Gezelligheid, fijn, lieve meiden. Iets met veel knoflook en ‘oude taart’. Toen ik me ging omkleden (voorafgaand aan de date) wilde ik een sjaaltje omdoen. Ik pakte deze van Oilily. Maar vond het eigenlijk niet leuk. Weet je wat: deze gaat vandaag weg!

20190630_182634 (2)

Zaterdag 181
Weer inhaal les van paardrijden. Gezellig nog even verder gekletst met Ilse (zie gister). Boodschappen en verder weinig gedaan. Manlief trekt onderstaand shirt aan en alle 3 de dames zeggen: neeee niet leuk! Het lijkt wel een boevenshirt! Okay, deze mag weg voor het project!

20190701_074819

Zondag 182
Jongste zou met iets ouder vriendinnetje maar openluchtzwembad gaan waar je lid van moet zijn (zijn wij niet, jongste gaat dan mee als introducee). Maar haar ouders gingen toch niet mee, omdat haar broertje niet fit was. We hebben haar laten gaan, maar wel met mixed feelings. Iets over loslaten en veel goede adviezen van moeders (ik). Gelukkig vond ze het zelf ook fijn om steeds updates te geven over wat ze aan het doen was (app). Heel fijn! Ze had een super middag gehad en was heel blij! En ik heb het ook overleefd.
Raar spul trouwens dat medical tape. Op de een of andere manier doet het heel veel en ik weet niet zo goed of ik dat nou fijn vind of niet..
Ik vis dit setje uit de keuken. Nog nooit gebruikt. Doei!

20190630_183221

Maandag 183
Op de Helft!!! 6 maanden volgemaakt! Top!! Ik ga lekker door!
Werken drukke dag. Ik werk toe naar de zomervakantie, maar er ligt nog genoeg werk…
s avonds bijeenkomst over de Jeugdsurvival aankomende  zaterdag in ons dorp.
Deze hakken mogen vandaag weg. Beetje mixed feelings, maar ik loop bijna niet meer op hakken. Eerder altijd, maar ik krijg hierdoor meer last van mijn knieen en ik denk dat het voor mijn achillespees ook beter is dat ik vooral op platte schoenen blijf lopen… In ieder geval voorlopig.

20190630_183024

Dinsdag 184
Ook weer werken. Op kantoor geweest in het gebouw waar brand is geweest. Waar mijn werkgever zit niets aan de hand. Het rook zelfs niet naar rook. Gelukkig maar. De rest van het pand niet bekeken, blijf er liever even vandaan met die longen van mij..
Deksel van drinkbeker van 1 van de kids is kapot (scheurtje erin) nu echt weggedaan, geen zin in (alweer) lekkages in de tas. Niet de moeite genomen om m af te wassen. Sorry hoor.. Enneh, kijk, we zijn wel steeds beter in het direct weggooien van nutteloze of kapotte voorwerpen!

20190702_183549

Woensdag 185
Vandaag ook werken in Amsterdam: collega heeft evenement georganiseerd en ik help op deze dag (ook klein beetje in de voorbereiding gedaan). Tijdens het opbouwen is er een probleempje met een brandalarm wat afgaat, maar het komt goed en de ochtend is een succes. Blije mensen, een stuk of 60-70 deelnemers. Erg leuk. Manlief is s middags bij de kids. S avonds kijken naar de voetbalvrouwen! Het was spannend, ik ben te laat gaan slapen: maar zondag spelen ‘wij’ de finale!!!
Onderstaande beker is gemaakt door dochter-lief (okay met wat hulp) en is nu stuk. Ze wilde m lijmen, maar dat wordt niks. Nu in de prullen bak. (gekke foto, perspectief.. de 2 delen zijn even groot en passen op elkaar.

20190702_183233

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.