Hondenbeelden in Gorinchem # 6.292 van 365

Soms lukt het mij om maar een deel van een totaal te pixelen en de rest volledig over het hoofd te zien. Hierdoor moet ik dan toch weer terug naar een plaats om de rest alsnog te pixelen. Mits het mij lukt om alles te vinden.

Op de Dalemwal schijnen 7 kleine bronzen hondenbeeldjes te staan en ik heb er maar 1 gepixeld. Hoe is het mogelijk?

De 7 hondenbeeldjes zijn gemaakt door Erik Buijs ( 1970), een Nederlandse beeldhouwer.  Ze staan sinds 2004 op de oude stadswal van Gorinchem.

De beeldjes zijn gebaseerd op anekdotes van hondenbezitters, -liefhebbers en -uitlaters. Er is bijvoorbeeld een beeld van een man die blaast op een trompet terwijl zijn hond in de trompet kijkt en van een man die hondenpoep van zijn schoenen schraapt. Het beeld dat ik heb gepixeld is van een jager die met zijn verrekijker op zoek is naar wild, terwijl er achter hem 2 hazen zitten.

Op www.facebook.com/eendkuhwak plaats ik meer pixels van het ene beeld dat ik heb gepixeld.

Groetjes Kuh Wak
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.