Dag 186 tm 194

Donderdag 186
Deze dag had ik voor mezelf vrij geroosterd, qua werk. Maar al met al een drukke dag. De ochtend wat huishoudelijk werk en cadeautjes voor de juffen en meesters geregeld. Tussen de middag met jongste een recept gemaakt voor een juf die afscheid gaat nemen. Hiervoor een kookboek gebruikt (plaatjes geknipt), dit boek mag vandaag weg. s Middags een afspraak ivm vrijwilligerswerk voor de volleybal. Kids opgehaald van school. Even iets drinken en eten en weer terug naar school ivm gesprekken voor de portfolio’s. Weer thuis eten, en meteen weer door naar gitaar/ piano les. Beachvolleybal hebben we dit keer maar overgeslagen. Het ging niet meer passen qua tijd. Piano juf had nog een leuk extraatje: “En welk tweede nummer ga je zondag bij de opvoering spelen?” Eeeh, dus… 2 liedjes?? hmmm

20190705_160152

Vrijdag 187
Thuis aan het werk en laatste keer naar de fysio. Hij heeft mn achillespees extra gescand (gezien mn zus en broer) en die zag er super uit. Ook van het scheurtje in de spier was niets meer te zien. Weer tape erop, ik hoef niet meer terug te komen en ik mag over 1 week weer voozichtig beginnen met sporten. s Avonds BBQ met mijn team van afgelopen jaar. Een teamgenootje haakte af omdat ze net te horen had gekregen dat haar (zieke) vader nog maar een paar dagen te leven had. Toen ik op de BBQ aankwam was hij al overleden.. Zo verdrietig voor haar!  De BBQ zelf was fijn en gezellig. Maar wel ook serieuze gesprekken..
De kids hadden weer eea opgeruimd. fijn dat ze zo meehelpen met mijn project 😉

20190710_104418

Zaterdag 188
Kids doen mee aan de jeugdsurvival in ons dorp. Na het boodschappen doen gaan we kijken. Na de lunch is manlief coach van 1 team en ben ik scheidsrechter. Hartstikke leuk allemaal. Het weer werkt mee, alleen op het laatste gaat t regenen, maar dan zijn alle kids toch al nat van alle spelletjes. Alle kleren uitsoppen voordat ze de wasmachine ingaan. Wat een viezigheid. De schoenen (van voor -en na de lunch) zijn oude schoenen en gaan gewoon de prullenbak in. NB de grijze schoenen zijn normaal gesproken wit…

20190707_184235

Zondag 189
Uitvoering van oudste (gitaar) en ikzelf (piano) Oudste heeft pas 3 of 4 lessen gehad en doet t zó goed!. Mijn handen beginnen al te trillen voordat ik begin. Zo raar. Verstandelijk vind ik het geen probleem, maar mijn lijf reageert en blijkbaar vind ik het spannend. Snap niets van die reactie en ben heel blij als het klaar is. Maar ik heb het toch maar weer gedaan 😉
Hierna gaan we door naar een verjaardag van schoonzus en nichtje. Wel weer snel naar huis om daar naar de finale van de Oranje Leeuwinnen te gaan kijken. Jammer dat het niet gelukt is dames! Ik vind jullie top!
Kids ruimen nog weer meer op-> voor de kringloop! Fijn, meiden!
20190710_104449

Maandag 190
Werken in Amsterdam. s avonds gaan we lekker een rondje fietsen met z’n vieren. Jongste dochter heeft haar kast uitgezocht en onderstaande kleren mogen weg. Het is wel de week van m’n dochters zeg! Ik hoef bijna niets weg te doen 😉
20190710_085641

Dinsdag 191
EHBO herhalingscursus. Heftige verhalen van collega’s gehoord. Redelijk op tijd thuis. Weer s avonds lekker gefietst met zn 4-en. Elf kilometer, Goed bezig! En wat wonen wij toch moooi!
Vandaag dit potje met losse thee weg. Gekregen van een vriendin. Sorry.. maar eigenlijk gebruik ik nooit losse thee. Gemakzucht denk ik…

20190710_104834

Woensdag 192
Thuis werken. Het afscheid van de vader van teamgenootje is vandaag. Ik ga het niet redden qua tijd, helaas. Brand wel de hele dag (als ik huis ben) een kaarsje voor hen. Zodra de kids uit school komen weer een versnelling: eten, spullen pakken en snel naar de muziekles. Laatste lessen voor de vakantie. Daarna direct door naar de manege voor les van de jongste. Oudste door naar een proefles Crossfit. Snel nog naar de supermarkt om spullen op te halen voor de traktatie van de jongste. Ze is in de zomervakantie jarig, maar mag morgen, op de laatste schooldag trakteren. s avonds de eerste voorbereidingen hiervoor.. Ik vis dit potje uit de keuken. Het mag weg vandaag! Gekregen van mn zus. Sorryy…
20190710_104932

Donderdag 193
s ochtends brooddozen vullen: kids hebben continue rooster op deze laatste schooldag. En natuurlijk de traktatie maken.  Trotse dochter, blije schooldag. Ik thuis werken. Om 14:00 uur begint de zomervakantie. We doen de hele middag niets of weinig. Ik neem ons bakje met post door en sorteer. Kom ook weer leuke dingen tegen. Wat foto’s enz0. Alles weer op zn plek in huis en een hele stapel papier die weg mogen:

20190711_155122

Vrijdag 194
Eerste vrije dag. Lekker op het gemakje. Naar de Ikea, geen bijzonderheden gekocht, ik was 8 euro kwijt 😉 De kids van hun eigen geld een knuffel gekocht. Thuis zijn de kids hun lego-friends aan het uitzoeken: willen ze gaan verkopen op marktplaats. Ik werk ff de site bij. Vandaag gaat dit dingetje uit de keuken weg.

20190711_120306

 
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.