Goedgekeurd. 249/365

De laatste weken ben ik door een aardig molentje geweest. Bij de huisarts voor een vrouwen dind, bij een podotherapeut voor m’n voeten. En afgelopen week heb ik een oog gezondheidsonderzoek ondergaan. Dit laatste puur preventief.

Gelukkig was alles goed en hoef ik voorlopig niet terug te komen. Toch wel iets om dankbaar voor te zijn. Gezondheid gaat voor alles.

In augustus krijg ik nog een vaccinatie voor hepatitis, voor m’n werk. In september naar de tandarts. Hopelijk hoef ik voor de rest even niets. Geeft toch altijd wat spanning, die medische dingen. Voorlopig ben ik goedgekeurd.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.