Koekjes 248/365

Een paar dagen geleden heb ik een hele rol koekjes opgegeten. Zomaar, in een paar minuten tijd. Zonder reden of excuus. Geen slecht humeur, geen dip, geen trek.

Ineens in de keuken staan met die rol in m’n handen. Nog eentje dan, een doosje pakken. Nog eentje en dan dan de deksel er op. Die deksel ging er niet op. Het doosje leeg en in de vaatwasmachine. Papier in de vuilnisbak.

Het enige wat rest zijn gevoelens van spijt. En kotsmisselijk, dat ook….
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.