Dag #195 tm #200 !!! Mijlpaal! Alweer!

Zaterdag 195
Op tijd wakker en aangekleed. Gaat mn rits kapot van mijn spijkerbroek. De opmerkingen over “alweer’ en “toch te zwaar aan het worden” kreeg ik om mijn oren. Ik had een andere theorie: ik verslijt momenteel mn kleren tot de draad..  Tijd om te gaan shoppen!
Snel boodschappen gehaald. Hierna naar de manege voor inhaalles van de jongste. s middags naar de kringloop. 1 juli viel op een maandag, vorig weekend wa verschrikkelijk vol, maar dit weekend eindelijk naar de kringloop. Ondertussen wel al een verzameling van anderhalve maand, ipv 1 maand. Het zij zo. Overzichtsfoto staat hierboven.
S Avonds feest van een vriend die 50 is geworden. Leuk!

20190717_083818

Zondag 196
Eerst verjaardag van een vriendin, daarna van een buurjongen. Dag vliegt voorbij. Gezellig! Slofjes de deur uit. Oude slofjes… In de prullenbak wel te verstaan. Tenniswedstrijd (finale) Wimbledon gekeken. Wauw!

20190717_084052

Maandag 197
Werkdag in Amsterdam. Bijna vakantie!! Wat lijstjes ontdaan van de foto’s. De lijstjes mogen weg.

20190718_184935

Dinsdag 198
Laatste werkdag in Amsterdam. Ben nog niet helemaal klaar met alles, helaas. Wel fijne werkdag! Deze paardrijbroek geef ik door aan volleybalteamgenootje (met dochter die ook paardrijdt). Fysiek heeft ze m nog niet, maar dat komt wel. De broek ligt voor haar klaar.

20190718_144457

Woensdag 199
Oudste heeft kinderfeestje, jongste vermaakt zich ook prima. Ik werk mijn laatste uren voor de zomervakantie en krijg alles wat ik af wilde hebben, af! s middags jongste paardrijles. Wat een warm weer! Lekker hoor! Voor het rijden heeft ze traantjes omdat ze op een pony moet waar ze een keer vanaf gevallen is. Ze zet door en… is helemaal blij met de pony. Ging ook heel goed! Vandaag gaat dit mooie doosje weg. Heel lang bewaard, met kaarten erin, maar begint nu toch echt te verslijten.

20190718_19045020190718_190522

Donderdag 200
Alweer een mijlpaal!! Nog 165 te gaan! Lekker dagje. Niet zo veel gedaan, denk ik. Tjonge ik heb vakantie!! Wauw! Beetje opruimen en zo. De was. Oh ja; ik heb de gordijnen gewassen en gestreken en opgehangen in deze eerste dagen! Beetje tour de France kijken. Een nieuw haak project gestart. Nou dat!

En bij het wassen van de (losse) kussens op de bank kwam ik er achter dat 1 kussen helemaal kapot was. In de hoes zat alleen nog maar vulling. Deze dus vandaag weg gedaan!

20190719_141504

 

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.