Dag #201 tm #206

Vrijdag 201
Zelfde soort dag als gister. De meisjes spelen met vriendinnetje uit de buurt. Zij blijft s avonds eten en logeren. Gaat heel goed. s avonds Tiramisu gemaakt voor etentje de volgende dag. Dit schepje mag weg, vakkundig gesloopt door 1 van de kids (knap!)

20190723_192734

Zaterdag 202
Weer (laatste, voorlopig) inhaalles van pony rijden. Zie Ilse (paarden vriendin) nog even. Even later komt ze terug met een paardrijbroek en een bodyprotector van haar, voor onze jongste (die nogal groot is voor haar leeftijd). Super leuk en lief! We drinken een bakje koffie. Gezellig!
Hierna boodschappen en de hele middag in de keuken ivm bezoek vanavond van vriendin en haar man.
Etentje is gezellig en geslaagd 🙂 Ik zoek de skates uit (passen de meiden niet meer). Dit mag weg. Ondertussen verdeeld aan de buurkinderen.

20190723_192636

Zondag 203
Wauw een hele dag met elkaar niks moeten. Lekker in de tuin, naar de Milligerplas. Joepie het is zomer! Gek idee dat manlief morgen weer moet werken. Hij moet nog 1 week… Vandaag dan ook maar de Flashing rolers weg. Hier nog geen nieuwe bestemming voor gevonden, maar kunnen altijd nog naar de kringloop!

20190723_192805

Maandag 204
Oh wat is het warm. Naar de Dacthlon. Wat vakantiespullen kopen en eea voor mn neefje en nichtje uit Noorwegen. Kids vermaken zich vandaag nog wel. Ik ‘hang’ vooral. Heb een buikvirusje oid. Voel me niet echt lekker.

Skateboard(je) mag weg. Ik ben ondertussen lekker in de schuur bezig gegaan met opruimen. De buurman vertelt dat vrijdag voor hen de ROVA langskomt. Als we ook nog spul hebben wat weg mag (JA) dan kunnen we het erbij zetten. Buurjongen neemt t skateboard mee. Prima hoor. Veel plezier ervan!

20190723_193319

Dinsdag 205
Oh wat warm… maar ik ga met de meisjes naar een wijk-winkelcentrum en koop daar (alvast) het verjaardagscadeau voor de jongste. Vrijdagavond kunnen we deze ophalen. s middags moeten we met de katten naar de dierenarts voor hun jaarlijkse inenting. Daar is het gelukkig lekker koel. Hierna Siesta, kids hangen in het zwembadje in de tuin.

s avonds is blijkbaar onderstaand hart van ons ‘schrijfbord’ gevallen met dank aan de ventilator. En wij hebben een kat die gek is op lintjes (voor op cadeautjes). Ik kom er achter wanneer hij de helft van het lint al opgegeten heeft. Oh jee! Hopelijk komt het er vanzelf uit, anders moeten we morgen opnieuw naar de dierenarts. Het hart is gemaakt door de jongste, een paar jaar geleden, maar gaat nu linea recta de prullenbak in.

20190723_211820

Woensdag 206
Er komt geen einde aan de hitte… Lang op bed blijven liggen, hierna in een verkoelend bad. Ook de kids hangen. Toch heb ik het idee alweer wat meer gewend te zijn aan de warmte. Poes heeft gelukkig het lintje uitgespuugd.
Vanavond BBQ bij schoonzussie. Beetje haken en de site bijwerken. Maar niet te gek doen. Morgenmiddag gaan we naar de film. Daar is airo hihi
Vandaag gaat t springtouw weg. En er ligt nog veel meer in de schuur wat weg mag!

20190723_193222

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.