Ontspullen 252/365

Vandaag eens goed de keuken opgeruimd. Om eventuele eetbuien te voorkomen, zorg ik ervoor dat ik niets bijzonders in huis heb. De koek en snoeptrommel aan liefhebbers gegeven. De paaseitjes mogen blijven, die vind ik niet lekker.

Mijn doel is: een blij leven met een gezond lijf. En dat begint vooral om heel veel van mezelf te houden. Daar ontbreekt het nog wel aan. Waarom dat is, weet ik eigenlijk niet.

Ik mag mezelf omarmen en liefdevol toespreken. Ik mag trots zijn op wie ik ben en en wat ik doe. Ik ga mezelf op alle fronten goed verzorgen omdat ik het waard ben.

Mijn oude mantra komt weer boven, waar was ie al die tijd?

Ik neem Stralend mijn plek in!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.