Opgeruimd en inzicht 253/365

Na het opruimen van de keuke, ook een rondje door de rest van het huis gedaan. Spullen voor de kringloop in een doos, die wacht tot we het wegbrengen.

Aardig wat opgemerkt, ik kwam heel wat onafgemaakte projecten tegen. Een omslagdoek die bijna af is, een begonnen schilderij waar ik echt niet meer van weet wat het zou worden en meer van soort dingen.

Inzicht: ik vind veel leuk maar maak het niet af.

Geen verfspullen meer in huis dus schilderij weg. Omslagdoek krijgt nieuwe kans, ik maak hem af. Voortaan goed bedenken of ik het leuk genoeg vind en dan beginnen. En het allerbelangrijkste is het afmaken.
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.