Mooi huis in Oudenbosch # 6.316 van 365

Over dit huis valt niet zoveel te vertellen, maar ik laat het u toch zien.

Ten 1e omdat het gewoon een mooi huis is en ten 2e omdat er bij het huis ook hele leuke beelden staan. Die kunt u bekijken op www.facebook.com/eendkuhwak. Wie de beelden heeft gemaakt heb ik niet kunnen achterhalen. Ik vermoed dat ze zijn gemaakt in opdracht van de huidige eigenaar van het pand of dat hij/zij de beelden zelf heeft gemaakt. Ik vind de beelden in ieder geval erg mooi.

Het huis is, sinds de bouw in de 1e helft van de 19e eeuw, altijd in gebruik geweest als (heren)huis. De woning heeft een woonoppervlakte van 885 m2 en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 3865 m2. De geschatte waarde van het pand ligt net boven de miljoen euro.

Sinds 1971 is het een rijksmonument.

Groetjes Kuh Wak
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.