Dag #207 tm #215 vakantie!

Tjonge, als je vakantie hebt, denk je dat zeeën van tijd hebt. Heerlijk. En vooral: tijd voor andere dingen. En daardoor is het bijwerken van de site er even bij-in geschoten.

Donderdag, dag 207
Nog steeds zo warm! Warmste dag ooit gemeten in NL. We gaan vandaag naar de BIOS kijken naar de nieuwste film van The Lion King. Het is heerlijk daar, lekker in de Airco!
Vandaag gaat deze bidon weg. Dochterlief heeft er aan lopen knabbelen en daardoor sluit hij niet meer.
20190725_182344

Vrijdag, dag 208
Morgen gaan we op vakantie, dus tassen in pakken en spullen verzamelen. Het is nog steeds zó warm. We kijken uit naar morgen, het is in Zeeland een stuk koeler! Nog even contact met de huisarts, omdat onze oudste een tekenbeet had opgelopen en het plekje blijft maar rood. De huisarts besluit toch een antibiotica kuur te geven. Snel opgehaald bij de apotheek voor sluitingstijd. Verder nog het verjaardagscadeau voor onze jongste opgehaald en alvast op haar kamer neergezet. Ze is jarig op de dag dat wij terugkomen van vakantie en ze weet al wat ze krijgt (zelf uitgekozen). Het is een EGG-stoel voor op haar kamer. Krijgt ze van ons, opa’s, oma, tantes etc.
De buren hebben aangegeven dat de ROVA langskomt. Wij hebben ook nog een aantal dingen in de tuin en schuur die weg mogen:
20190725_172842

Zaterdag, dag 209
Voor vertrek breng ik alle houdbare spullen naar de buren. Mogen ze lekker op-eten 😉 Via mijn ouders (Goes) gaan we naar Burgh-Haamstede, naar een sta-caravan. Op de radio in de auto een spannende een-na-laatste tour-etappe. We halen boodschappen en we zijn blij met de regen, na al die warmte. Ook de temperatuur is hier aangenaam warm. Manlief en oudste gaan s avonds naar het strand, jongste en ik gaan Rummikub-pen.
20190726_194315

Zondag, dag 210
We gaan naar Renesse en spreken op de donderdag een buitenrit en een les voor de oudste af. We gaan ook nog even het dorp in en ik koop een jurkje en een shirtje. We hebben het smashbal-net opgezet. Kids lekker mee gespeeld. Met zn vieren MAD gespeeld. s Avonds frietjes in de strandtent gegeten.
Vooraf nagedacht over mijn project in de vakantie. Ik vond het stom om spullen mee te nemen en die vervolgens (expres) op vakantie weg te doen. Ik heb besloten om het niet te forceren: zijn er spullen die weg kunnen dan doe ik dit, en anders haal ik de gemiste dagen in, zodra ik weer thuis ben.
Deze dag droeg ik een shirtje waarvan mijn kids zeiden: je hebt nu een nieuw leuk shirt, dan doe je deze toch weg vandaag (een zwart, met bloemetjes ding). Ik heb er over getwijfeld, maar heb het toch niet gedaan. Dus vandaag iets wat bij thuiskomst is weggedaan:
20190808_104407

Maandag, dag 211
Strand weer! Na ontbijt en kopje thee in de tuin zijn we naar het strand gegaan en hebben heerlijk gezwommen en op het strand gelegen. s Avonds naar de Plompetoren gereden, maar deze was al dicht. Wel even gekletst met de dames van Natuurmonumenten en met verrekijkers gekeken naar de bruinvissen. Even bij het Kasteel gekeken in Haamstede en op het terras gezeten waar ik vroeger heb gewerkt. Er is nu een nieuwe eigenaar. Zeeuwse tiramisu gedeeld met oudste dochter: van bolussen en Zeeuwse babbelaars gemaakt!
Niets gedaan op vakantie. Na vakantie, van dochter-lief. Is kapot

20190808_104340

Dinsdag, dag 212
s Ochtends afgesproken met vriendin op het strand, met de kids (ook die van haar) en manlief. Super fijn haar weer te zien! Daarna naar een andere camping in Zeeland waar mijn nichtje en neefje en hun moeder zijn. Mijn ouders komen ook daarnaar toe. Fijn ze weer te zien. Kids lekker zwemmen in Veerse Meer en in het zwembad. Na afloop gaan we uit eten bij de Italiaan. Niets weggedaan. Bij thuiskomst poppenbedje van jongste:

20190808_132734

Woensdag, dag 213
Slecht weer. Heerlijk na al die warmte 😉 We gaan winkelen. Middelburg bereiken we niet. Iedereen is op het idee gekomen om daar te gaan winkelen. We besluiten door te rijden naar Goes. We kopen wat kleding en eten wat op een terras. Gaan nog even bij mijn ouders langs. Lekker relaxed dagje!
Niets weggedaan, wel vinden we het grappig dat in de sta-caravan (van mijn ouders) 3 theedoeken van ons liggen en 2 koffie bekers. Die hebben we blijkbaar al eerder eens weggedaan 😉
Na de vakantie:
20190808_132646

Donderdag, dag 214
Op tijd het bed uit een paardenspullen aan! Op de manege rijdt eerst onze oudste (voor de eerste keer) in een lesje op de manege. Ze zit een paard, maar het is een heel lief paard en ze pakt het draven snel op.
Hierna lopen we even het dorp in en drinken een kopje koffie met een bolus. Weer terug op de manege zie ik dat het binnenwerk van mijn cap bijna gescheurd is en gelukkig hebben ze ducktape en kan ik m tijdelijk repareren. Jongste en ik gingen een duinrit rijden. Voor haar de eerste buitenrit. Ze zat op een leuk ponytje en we hebben lekker gereden. Ik zat op een super lief paard. Geen spierpijn aan over gehouden! Ik heb getwijfeld of ik mijn cap niet gewoon weg moest doen, maar omdat ik de komende weken nog 2 buitenritjes ga rijden, heb ik besloten m nog even te houden. Na de vakantie weggedaan:
20190808_135024

Vrijdag, dag 215
Relaxed dagje bij de caravan. Lekker buiten, schoonmaken vd caravan en alvast de auto inpakken. Ik besluit mijn pyjama broek hier achter te laten. Heb ik toch iets weggedaan op vakantie! s middags komen mijn ouders alvast voor de verjaardag van jongste. Taartje eten en s avonds uit eten, weer bij de italiaan. Hierna gaan wij met de auto naar huis! Lekker slapen in onze eigen bedjes!
20190802_110244
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.