Dag #223 tm #226

Nou, na vandaag ben ik weer ‘bij’ op de site. Top!

Zaterdag, dag 223
Vandaag de wekker gezet! Paardrijden met een vriendinnetje van jongste en haar moeder. Met zn vieren op buitenrit, met begeleiding erbij op een manege waar ik zelf nog niet eerder was geweest.  Het pakte allemaal een beetje anders uit dan verwacht. Het paard waar ik op reed, struikelde tijdens het draven op de smalle, uitgesleten paadjes waar we op reden en kon zichzelf niet opvangen en dus vielen we samen. Mijn cap (die al niet meer best was) ging verder kapot (klep eraf), mijn hoofd aan de rechterzijde beurs (hoe ben ik in vredesnaam gevallen? of heeft het paard me geraakt?) Het paard had een wondje op zn knie. Dat was een ouder plekje wat opnieuw was opengegaan. Ik hoorde dat hij al vaker was gevallen. Arm dier. Mijn dochter was ook flink geschrokken.
Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om een cap te dragen tijdens het paardrijden.
Ik ben er wel weer op gegaan en het paard was (op het wondje na) niet geblesseerd.  Ik ben m wel op andere manier gaan rijden (minder ontspannen: kortere teugels en actiever) en niet meer in die ‘gleufjes’ gaan rijden, maar naast de paadjes. Mijn cap gaat nu dus toch weg! Ik ga wel een nieuwe kopen, omdat we binnenkort nog een keer gaan rijden.

20190810_165550

Zondag, dag 224
Pijnlijk gezicht, schouder en nek. Heel rustig aan gedaan vandaag. Wel een beetje gehaakt en wat was gedaan. Monopoly gespeeld en gewandeld naar de Vreugdehoeve.
20190808_132858

Maandag, dag 225
Het gaat alweer weer een beetje beter. Manlief druk in de tuin. Jongste naar t zwembad met vriendinnetje. Oudste spelen met beste vriendinnetje. Zij blijft ook logeren. We zijn de vriezer aan het leeg-eten zodat deze komende week ontdooit kan worden. Verder met de gordijnen (gaat niet zo snel) Bijna klaar, dat wel.
20190808_133552

Dinsdag, dag 226
Straks met 3 meiden ‘shoppen’ in de stad en er is ook kermis! Hopelijk daarna nog even het laatste gordijn afmaken? Als het lukt qua tijd.
20190723_193315
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.