Dag #227 tm #230

Ja daar ben ik weer!

Woensdag, dag 227
Nog steeds lekker vakantie. Ik weet niet meer precies wat we allemaal gedaan hebben deze dag, behalve dat we bij de vriend van Zus van manlief zijn geweest. Dat we daar hebben gelunched. De zus van manlief is zwanger en we hebben een paar cadeautjes voor hen meegenomen. Uit eigen collectie en ik had een tijd geleden al uitgezocht voor ze (toen ik met de zolder bezig was), maar nu is de tijd gekomen om dit alvast te geven.

20190815_115110

Donderdag, dag #228
Afgesproken bij mijn oom en tante in Drenthe. Gezellige dag gehad! Dit tafelkleed mocht écht weg. Adjeu!
20190803_131021

Vrijdag, dag #229
Idem aan gister. Maar de gordijnen hangen en manlief heeft een pergola gemaakt. Verder is het tijd om verder door te gaan met het opruimen van de schuur. Vandaag geef ik de buurvrouw dit tomatenspul en enkel bakjes om te gebruiken in haar groentetuin. Volgens mij ben ik deze avond de stad in gegaan: Stratenfestival. Heel gezellig met vriendinnetjes. Fijne avond gehad.

20190813_161811

Zaterdag, dag #230
Mijn vakantie loopt langzaam ten einde. Het doet altijd pijn om afscheid te nemen van de vakantie. Vandaag onze ‘nieuwe’ auto opgehaald. Deze hadden we vorige week gekocht, nadat ik van t paard was gevallen. Een knalgele minicouper. Blij mee!! Vandaag gaan deze potten uit de schuur weg. Ik verzamel wel eea, zodat het in 1 x weggebracht kan worden, straks.

20190820_191016
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.