Dag #255 tm #262

Woensdag, dag #255
S ochtend ook weer hard gewerkt, maar ik heb er zoveel plezier in. Ik kijk ook elke keer of er alweer nieuwe mailtjes binnen zijn. Ik kan blijkbaar niet wachten hoe het allemaal verder gaat 🙂 De meisjes komen broodje eten, jongste neemt vriendinnetje mee. We gaan naar de manege. Daar heb ik eerst een telefonisch groepsgesprek voor mn werk en daarna heb ik lekker genoten van mn meissie die aan het rijden was en de gezelligheid. Thuis snel weer eten, jongste volleyballen en oudste en ik naar muziekles. Eerste keer weer na de zomervakantie. Viel niets tegen ondanks weinig spelen in de zomervakantie. En zo vloog er weer een dag voorbij.
Lade met bakjes maar eens opgeruimd. Ik had al eerder gezien dat dit hard nodig was en zondag met het eten inmaken besloten dit te gaan doen. Bij deze.
20190905_180516

Donderdag, dag #256
s Ochtends met ons oudste meisje naar de podotherapeut. Ze heeft ondertussen al bijna 4 maanden lang last van haar voeten. Ze kan er bijna niet van lopen. We zijn al 2 keer bij de huisarts geweest, bij de fysio en nu dan bij de Podotherapeut. Ze loopt al maanden op slippers ipv schoenen. Ook gaat ze maandag naar het ziekenhuis voor een echo. Over 2 weken kan ze zooltjes ophalen en ik heb er wel vertrouwen in dat dit positief gaat bijdragen aan haar herstel. Nu nog de echo afwachten en kijken wat de huisarts/ ziekenhuis hier nog op kan aanvullen.
Ook deze dag staat in het teken van werken, de meisjes (tussen de middag en na schooltijd) en snottebellen. Tussen de middag komt er een vriendje mee, na schooltijd gaat de jongste spelen bij dit vriendje en ik pendel tussen de oudste en buiten in de tuin in het zonnetje. Weer vroeg eten (training manlief), ik heb mijn training afgezegd. Ik blijf maar hoesten en heb af en toe koorts.
Vandaag gaan deze boekjes weg.
20190913_103944

Vrijdag, dag #257
Slecht geslapen door het hoesten. De dag start met logopedie van de jongste, om de week ga ik mee hier naartoe en de logopediste is een topper! Hierna weer aan het werk (een drukke, lange werkweek wordt het zo) en daarna weer training geven aan mijn 2 teampjes met leuke kinderen. Vandaag doe ik dit shirt weg, van mijn werk. Moet in de prullenbak ivm logo’s. Ik heb nog meer rode, maar dat zijn T-shirt, die vind ik wel fijn om in te trainen. Die gebruik ik nog wel de komende tijd 😉

20190913_104201

Zaterdag, dag #258
Dit keer vergeet ik de extra ponyles van onze dochter niet, gelukkig! Verder boodschappen en ik probeer rustig aan te doen. Het is mooi weer dus ook lekker buiten in de tuin. Er gaan trouwens ook wel eens dingen weg uit dit huis (buiten afval) die niet terugkomen in mijn project. Zo zijn er 2 auto’s weg (oa lease van werk manlief), maar ook weer 2 andere ervoor in de plaats gekomen. Soms vind ik de afweging lastig. Die kapotte vaas wel of niet in mijn project? Gelukkig mag ik zelf de regels bepalen. Dus soms hoe het uitkomt. Er zijn dagen dat het lastiger is om iets te bedenken wat weg kan. En op andere dagen komt het vanzelf op mijn pad. Soms loop ik door mijn huis en maak afwegingen. Zo gaat t ongeveer 😉
Dag “nerf’:
20190913_103921

Zondag, dag #259
Lekker uitslapen, jongste heeft wedstrijd op de manege. Ze rijdt netjes, maar ze wordt echt een beetje te groot voor deze (oh zo leuke) pony. Dit moest maar echt de laatste keer zijn op deze leukerd… De moeder van Kris leest voor, omdat ik zo’n last heb.  Omdat ik moe ben (hoesten) gaan we na het rijden terug naar huis (zij blijft lekker bij de paarden) en komen later weer terug. Voor de eerste keer weer een niveautje hoger en ze was 6e (van de 10-12 kids) en had meteen een winstpunt. Netjes gedaan! Deze broek van onze oudste mag weg. Tot de draad versleten (achter bij haar billen) ze was het er niet helemaal mee eens, maar de broek mag weg!
20190918_201148

Maandag, dag #260
Ik besluit thuis te werken omdat ik zo ontzettend niet fit ben en langs ga bij de huisarts. Ik mag voor het eerst sinds 2013 weer asmamedicijnen gaan gebruiken. Voelt een beetje als terug in de tijd, maar ik merk wel dat het helpt. Dat ik meer lucht heb. Paar overlegjes telefonisch en 1 overleg afgezegd. Veel werk verzet. Manlief met gaat met oudste naar het ziekenhuis voor echo van haar voeten. Ze maken ook nog rontgen-foto’s. Woensdag de uitslag. Dit minilijstje gaat weg.
20190918_201651

Dinsdag, dag #261
Deze dag zou ik al thuisweken omdat ik donderdag naar Den Helder moet. Goed bezig samen met de andere M-en die ook bezig zijn met de aanbesteding. S avonds heb ik met mijn team een oefenwedstrijd. We winnen 1 set, de rest niet, maar toch fijn en zeker een hoger niveau dan vorig jaar! Deze rackets gaan in de vuilcontainer. Als je goed kijkt, zie je dat is steel gebroken is.
20190922_161629

Woensdag, dag #262
Vandaag een ‘rustdag’, even geen werk. Ik heb afgesproken met een vriendin om bij haar koffie te drinken. Heerlijk bijkletsen. Ik zie dat zij een koffie apparaat heeft waar deze cupjes in kunnen: die had ik verkeerd gekocht voor in de huisjes, weekendje weg met mn ouders. Bleken weer anderen in te moeten. Ik neem ze volgende keer voor haar mee (volgende week zondag) maar ze gaan vandaag weg in mijn project.
Uitslag van onze dochter gekregen: ze heeft ontstekingen aan haar groeischijven. Het komt vaker voor aan gewrichten als knie of hielbeen, maar zij heeft het dan weer op een zelfdzaam voorkomende plaats: aan de zijkant (buitenkant) van haar voeten. Ze mag niets en moet ontstekingsremmers gaan slikken. Ze is erg verdrietig, gaat over een paar weken op kamp en kan dan waarschijnlijk ook maar weinig meedoen. De volgende dag ga ik met de meester zitten om kamp door te spreken. S avonds muziekles.

20190920_140521

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.