Dag #263 tm #269

Donderdag, dag #263
Weer hard aan de bak. Gesprekje met de meester over kamp. Onze oudste werd er alleen maar ellendiger en verdrietiger van. Wordt een aangepast programma, helaas. s Middags naar Den Helder gereden in de Gele Mini Couper. Super leuk. Prachtig over de afsluitdijk. Het was dat ik iets laat was, want anders was ik gestopt om foto’s te maken. Een rimpelloos ijsselmeer, waar de lucht en het water in elkaar overliepen Sterretjes van de zonnestralen en 4 masters op het water. Wauw!
De medewerkersbijeenkomst was zeker ook geslaagd! Ik werd er blij van.
Vandaag doe ik deze mooie dolfijn Affrmaties weg. Met een beetje pijn in mn hart. Maar ik heb nog meer van zulke setjes en ik gebruik ze zo weinig… Ik hoop dat iemand anders er blij van gaat worden <3
20190926_100326

Vrijdag, dag #264
Met oudste naar bibliotheek (daar was een uitje van de klas, maar zij mocht niet fietsen, ik heb haar met de auto gebracht). Daar gewerkt, ging prima. Laatste puntje op de i en daarna: deadline bereikt! S middags niets meer gedaan. Super moe, alleen maar relaxen…Training gegeven en daarna met oudste naar TRZ (talententraining) waar jongste mocht invallen op plek van de oudste. Omdat het goed gaat, mag ze volgende keer weer komen.

20190926_100309

Zaterdag, Dag #265
Nog 100 te gaan, of eigenlijk 101 omdat ik een dag lager doorga.
Mijn eigen wedstrijd was geannuleerd, hierdoor kon ik mee naar de 1/8 finale van de Heren Volleybal! Joepie! Maar eerst met jongste naar pony-les, daarna door naar de sporthal waar team van oudste (zonder haar, snif, maar uiteraard wel als toeschouwer) hun eerste wedstrijd in de C’s speelden, en deze glansrijk met 4-0 wonnen. Hierna dus naar Apeldoorn. Helaas verloren de mannen en (op de 3e set na) miste ik beleving. Maar toch mooi om te zien, en de kids genoten zeker ook!
20190926_100232

Zondag dag #266
Rustdag, maar hard gewerkt in huis met was en eten voorbereiden etc. Iets te weinig genoten van het mooie weer…
20190926_100601

Maandag, dag #267
Eindelijk weer naar Amsterdam toe. Leuke dag, lekker gewerkt. Oh wat ligt er nog veel… Onze kids alle 2 super gedaan met toetsen en dat na hard werk! We zijn trots! Manlief koopt een taartje om te te vieren!
20190926_100639

Dinsdag, dag #268
Vergelijkbaar met de maandag. s avonds een wedstrijd, de eerste van dit seizoen. Verloren, maar toch positief. Er waren er 2 niet, we moeten nog wennen aan elkaar en er gingen ook al dingen beter. Er zit zeker nog rek in!

20190926_100535

Woensdag, dag #269
Geen werk, maar zo veel te doen. Koffie drinken met vriendin (haha), rapport van de Echo van oudste ophalen bij huisarts, cadeautjes kopen voor verjaardagen, verzekering etc etc. S avonds weer muziekles.
20190926_100347
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.