Dag #270 tm #277

Donderdag #270
Met oudste naar de podotherapeut om de zooltjes op te halen. Niet gewerkt, ik had het zó nodig om een beetje bij te komen. En dan nog steeds: zoveel te doen… S avonds trainen, maar ik was niet op mn best, zeg maar. Pfftt.
Vandaag gaat deze kussenhoes de deur uit. Nou ja, ligt klaar voor een volgend kringloop bezoek.
20190926_100840

Vrijdag #271
Vandaag wel weer thuis gewerkt. S avonds training gegeven en daarna naar een feestje van een teamgenoot die 40 is geworden. Gezellig in afgehuurd kroegje. Afgestemd met degenen waarmee we zouden paardrijden: we gaan niet zondag, het wordt veel te slecht weer. Andere keer afspreken. Vandaag gaan deze sporthesjes weg. Ik leg ze bij de volleybal in de kast. Kunnen ze gebruikt worden wanneer iemand dat handig vindt.

20190927_163002

Zaterdag #272
Vandaag speelt de jongste haar eerste wedstrijden, die zij en haar team redelijk makkelijk winnen. De tweede wedstrijd moeten ze tegen een team dat ik trainen geef. Zij zijn net over naar dit niveau (mijn jongste speelt dit al een half jaar) en ik ben zeker ook trots op ‘mijn team’. Wat hebben zij het goed gedaan voor een eerste speeldag!
Hierna moest het team van de oudste spelen (wederom zonder haar 🙁 ), En het team deed het ook weer super! 4-0 gewonnen. Na al deze knappe prestaties moesten er gewoon weer boodschappen gedaan worden enzo.. Deze broek van manlief mag weg. Dr zitten bijna-gaten in, in zijn kruis… (tja hoort dat nu in het project of niet. Is voor mij weer zo’n twijfel geval)
20190929_101226

Zondag #273
Verjaardag van dochter van vriendin. Naast het cadeautje neem ik de koffiecupjes mee (zie vorige post). Gezellig en tussen de middag broodjes hamburger eten van de BBQ. Hierna even naar huis om de volgende cadeautjes op te halen en vervolgens weer naar een verjaardag van een dochter van onze vroegere buren (buurtvrouw). Wederom gezellig en broodjes hamburger als avond eten 😉 dit keer van de skottelbrij (Schrijf je dat zo?) Heel gezellige dag, maar flink moe. Jongste dochter lief weigert om dinsdag op schoolreis te gaan, ziet allemaal beren op de weg. S avonds in bed goed over doorgepraat en oplossingen bedacht voor de ‘beren’. Morgen ochtend met de juf afstemmen. Ik heb haar in bad gedaan en warme melk gegeven. Ze heeft gelukkig geslapen als een roosje.
Dochterlief ruimt onze pennenbak op en deze pennen mogen weg:
20190929_200522

Maandag #274
Gesprekje met de juf. Deze neemt nog meer twijfel bij jongste weg. Hopelijk komt het nu goed met schoolreis, morgen. Druk aan het werk, met als afsluiting nog de opening van een project. Ziet er leuk uit! Bij thuiskomst eten en met de jongste nog even naar de supermarkt, nog even wat dingetjes opgehaald voor schoolreis. De oudste heeft nog wat kleren opgeruimd, mogen naar de kringloop. De jongste wilde ze niet hebben..
20191002_073525

Dinsdag #275
Thuiswerken. Dat is maar goed ook met de stakende boeren, met de trekkers op de weg. De jongste gaat wel naar Amsterdam, met de bus (schoolreis). Ze is er helemaal doorheen en heeft er veel zin in. Kijk, zo hoort schoolreis te zijn!
Lekker aan het werk en tussen de middag met de oudste pannenkoeken gegeten. s middags is de bus heel laat en manlief is ook heel laat, terwijl hij zń team training moet geven. Ik kan ook niet overnemen omdat jongste zo laat uit schoolreis komt. Gelukkig is alles goed gekomen, al was het behelpen. Jongste heeft een super dag gehad en had, heel lief, een cadeautje voor de oudste meegenomen.
Vandaag mogen deze schoenen weg (kringloop)
20191003_083557

Woensdag #276
Thuiswerken, daarna kids thuis en met jongste naar de manege. Manlief kwam me daar aflossen omdat ik een bijeenkomst had in Amsterdam. Bij de parkeergarage in Amsterdam mochten er wel auto’s uit, maar geen auto’s in de garage. Er stond VOL boven de garage. Voor mij stonden 3 auto’s. Ik kon daar niet keren, maar ook niet verder rijden ivm een straat die 1 richtingsverkeer was. In die straat kwam een parkeerplek vrij en 1 van de auto’s voor mij (een heel kleintje en stond in de bocht naar de garage toe) reed die straat in (tegengesteld dus) en parkeerde daar. Slim, had ik ook gedaan. We stonden al zo lang stil. Nu nog 2 auto’s voor mij. Ik zocht het telefoonnummer op van de parkeer garage. Toen mocht 1 auto erin. Nu nog 1 auto voor mij! Het schiet al op! Dit duurde weer eventjes… Ik belde naar de garage. “Tja mevrouw, dan vertrekken er vergunninghouders en geen mensen met losse kaarten, maar ik zal even voor u kijken… Ha ik zie dat er plek genoeg is!” Toen ging de slagboom open voor de auto voor mij en vervolgens ook voor mij. De parkeergarage was bijna leeg! Ik parkeerde mijn auto en besefte dat ik geen kaartje uit de automaat had gekregen. Ik zag ondertussen ook de mevrouw die achter mij stond, een parkeerplek op rijden. Ik ben naar haar toegelopen om te vragen of zij een kaartje uit de automaat had gekregen. Dat had ze niet, maar ze had wel een (gratis) uitrijkaart voor mij! Ze had een hele stapel en meer dan genoeg voor haarzelf. Wauw dat is tof, want parkeren in Amsterdam is niet goedkoop! Al met al heb ik 30 minuten voor de parkeergarage gestaan, maar de gratis uitrijkaart is dan weer een geluk bij een ongeluk…
Vandaag gaat deze tablet weg. Hij laadt wel op, maar de batterij wordt warm en ik krijg m niet meer aan. Ligt al heel lang in huis, maar we gebruiken m nooit. Wou m eigenlijk vandaag leegtrekken en dan wegdoen, maar dat gaan niet meer lukken. Dus ipv kringloop wordt het de ROVA (afval).
20191003_091846

Donderdag #277
Vandaag ga ik niet werken, maar een beetje bijkomen. Wat was van vorig weekend wegwerken en de site bijwerken. Beetje relaxen. Veder met mn haak project. Wat doen in huis.  Mag wel van mezelf na de afgelopen drukke weken. Vanavond weer volleybaltraining 🙂
Dit rokje gaat naar de kringloop.
20190926_100250

 
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.