Tot rust komen 265/365

Nu mijn soort van vakantie er bijna op zit, denk ik aan de komende tijd. Vanaf deze maand ga ik twee dagen werken, een dag minder dan ik gewend ben. Ik mag wel invallen zo nodig en in tijden van ziekte en vakantie. Voorlopig twee dagen en dat vind ik ook wel fijn. Het huis kan wel een extra poetsbeurt gebruiken en ik wil op yoga. Ik heb een adres gevonden en een proefles staat gepland. Dit duurt nog even in verband met vakantie.

Eigenlijk wil ik zo veel mogelijk dingen doen in mijn vrije tijd, die ik echt heel erg leuk vind. Naast alle verplichtingen die ik heb. Ik zeg het zo vaak tegen mezelf en toch doe ik het niet. Deze week is er veel op ons af gekomen. Zorgen voor en zorgen  om een ouder. Veel tijd met elkaar doorbrengen is en doet goed. Toch is het  voor mij ook goed om tijd door te brengen in stilte en alleen. Hoeft niet zo zwaar te zijn, gewoon even.

Door de dingen te doen waar ik van hou, creatief bezig zijn, schrijven, koken en bakken kom ik tot mezelf en tot rust. Het is wel nodig om deze momenten goed te plannen en hier duidelijk in te zijn. Dat is nog wel een uitdaging ben ik bang…. De intentie is er in ieder geval wel!
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.