Keukenmachine 264/365

Sinds kort heb ik een keukenmachine. Daar maak ik erg veel gebruik van. Pizza maken we nu helemaal zelf. Ik maak deeg in alle soorten, cake, brood, het maakt niet uit. Heerlijke kaneelbroodjes en brioche staan nog op mijn lijstje. Zo bezig zijn geeft veel plezier en ook inzichten.

Hoe anders was ik vorig jaar met voeding bezig. Voeding en gewicht. Nog steeds ben ik hier mee bezig maar dan op een andere manier. Het lichaam voeden, niet vullen is het motto. Sindsdien val ik af, langzaam, en toch genieten. Liefde voor lijf en leden, dat is wat je nodig hebt.

Ondertussen zet ik alles weer op een rijtje. Twee keer van baan veranderen heeft veel energie gekost. Het ontslag van lief, stoppen met mijn bedrijf. Het kan een mens wel eens teveel worden. Het keukenmachine doet zijn werk en het brood rijst. Alles wat je aandacht geeft groeit, lijkt een cliché maar het is waar.

Plannen dwalen in mijn hoofd, dromen is wat ik nu doe. Alles op zijn tijd……
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.