Van nood een deugd 263/365

Mijn vakantie is inmiddels aangebroken. In plaats van strandwandelingen maken op een Waddeneiland, verzorgen wij schoonmoeder die niet in orde is. Lief is enig zoon en het zou niet goed voelen om weg te gaan. Bijna elke dag bezoeken we een arts, ziekenhuis of apotheek.

In de tussentijd maken we er het beste van. Ik zoek mijn receptenboek en begin te koken en te bakken zodra daar tijd voor is. Ik merk dat het mij laat ontspannen. Mijn hoofd leeg en het voelt goed. Mijn moeder zegt dat je altijd goed moet eten, in welke omstandigheden dan ook. Het huis ruikt al snel naar appeltaart, terwijl het vlees aan het sudderen is.

Buiten regent het pijpenstelen en ik….Ik maak van nood een deugd!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.