In het donker 266/364

inCollage_20191014_210944402IMG_20191014_073958_469In het donker rommel ik in de schuur om m’n fiets te pakken. Officieel is het mijn vrije dag maar toch ga ik werken. Het opstaan deed wat zeer, dat wel.

Onderweg verbaas ik mij, hoe weinig verkeer ik tegen kom. Herfstvakantie is hier pas volgende week. Het is donker en fiets richting mijn favoriete stukje. Ik val bijna van m’n fiets als ik zie hoe mooi het is en ik kan het niet laten om een foto te maken.

Er plopte een gedichtje in mijn hoofd en dit wil ik hier met jullie delen.
3

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

3

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.