Dag #291 tm #300 Mijlpaal!

Dag #291, Donderdag
Werken in Haarlem en Amsterdam, het leven is druk. Gelukkig krijg ik berichtjes tussendoor over kamp van de oudste. s avonds vieren we dat een collega 25 jaar in dienst is door te beachvolleyballen en lekker te eten. Erg leuk! Deze lamp mag weg! Ligt al een tijdje, meiden te groot, is voor een nieuwe eigenaar.

20191010_175358

Dag #292, vrijdag
Dag voor mij. niet zo veel gedaan, lekker weinig moeten. Toernooitje gedaan met de kids van de volleybaltraining en relaxde avond met manlief en de kids. Oudste kwam terug van kamp, versleten en heel schor. Haar voeten hebben het redelijk gehouden. Nu start de herfstvakantie. Mijn kledingkast uitgemest. Ronde 2 zeg maar. Dingen die ik niet meer draag, echt heel oud zijn, of gewoon niet meer zo mooi. In een grote vuilniszak.

20191020_114002

Dag #293, zaterdag
Ook relaxed, team manlief incl oudste (Geblesseerd) moesten pas laat op de dag een wedstrijd spelen. Verder geen wedstrijden. Ik heb manlief ook gevraagd om door zijn kast te gaan om te kijken wat weg mag. Dit is het resultaat.

20191020_221726

Dag #294, zondag
Zondag heb ik nog een paar uur gewerkt, maar we hebben ook genoten van het Family-life. En ook beide dochters doen automatisch weer mee: kijken in hun kasten en maken ook een stapel (bij de verzameling voor de kringloop) wat er weg mag.

20191023_173224

Dag #295, maandag
Drukke lange dag in Amsterdam, manlief is thuis met de kids. Dit tasje hoort bij een rokje. Het rokje blijft, maar het tasje gebruik ik nooit. Mijn zus heeft ook zo’n rokje en zij wil het tasje graag hebben. Ik leg m voor haar apart!

20191031_122634

Dag #296, dinsdag
Omdat ik (samen met hoofd Amsterdam) mogelijk naar een belangrijke afspraak moet binnenkort, werk ik tussen de bedrijven door. Belafspraak-> kids kijken TV. Kids in Zwembad-> ik in de kantine achter de PC. Kids s avonds op bed-> ik lees verschillende stukken door (Dit is de hele week zo). En we hebben er weer 1: dubbel! 2 printers in huis! De andere is beter dus, op naar de kringloop (en nu hopen dat de andere niet opeens kapot gaat). Stof krijg je cadeau.

20191031_144309

Dag #297, woensdag
pianoles (oudste is gestopt met gitaar), paardrijles. Oudste kan nog steeds bijna niet praten… Vrij rustig dagje. (en werken..) Al 2 jaar had ik een nieuwe WC borstel klaarstaan in de wc. Vandaag kwam topper H. langs om klusjes te doen, waaronder het ophangen van de nieuwe WC borstel. Oude borstel: out you go!

20191023_173142

Dag #298, donderdag
Heerlijk shoppen met de meisjes en vriendinnen. Ik heb een nieuwe winterjas gekocht (was ook nodig) en een nieuwe outfit voor het gesprek (zie hierboven) terwijl ik nog niet zeker weet of dat plaats gaat vinden. Maar met alles wat ik weg heb gedaan en bijna niets ervoor terug, mocht dat van mezelf 😉 Ik ben er iig blij mee. Later op de dag hoor ik dat het gesprek meteen maandag al plaats zal vinden. Vandaag mag deze selfie stick weg. Ik heb in heel mijn leven welgeteld 3 selvies gemaakt haha. Wat moet ik met zo’n ding?? Weg ermee!

20191031_144456

Dag #299, vrijdag
Ook vandaag ben ik tussen de bedrijven door aan het werk. De meiden moeten van mij (deels) huiswerk maken. Toch hebben we het zeker ook gezellig met elkaar. Een papier-snijder! Why? ik heb ook gewoon een schaar. Nooit gebruikt.

20191031_144436

Dag #300, zaterdag
MIJLPAAL!!
Werken en daarna komen neefje en nichtje logeren. Gezellig! Lekker pizza en pannenkoeken eten. Manlief neemt alle kids mee naar een scary night evenementje, ik weer aan het werk. Top! Dag laarsjes!

20191031_144101
2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.